Blindr Blog
sk cz en
Ako oživiť svoj milostný život?

Hľadáte spôsob, ako oživiť svoj milostný život? Prečítajte si naše tipy.

Dostáva sa váš vzťah do bodu, kedy potrebuje troška oživiť v posteli? Pripravili sme pre vás pár tipo, ktoré vám pomôžu opäť získať stratenú iskru. 

 

Nezanedbávajte svoj výzor 

 

Jasné, nie vždy máme čas na to, aby sme boli dokonale nastajlované a upravené ako z filmu pre dospelých. Je okej, keď niekedy nestíhate, no dajte si pozor, aby sa z toho nestala rutina. Láskanie v špinavom a roztrhanom tričku či s dvojtýždňovými vlasmi vám rozhodne plameň vášne nerozdúcha. Dajte si záležať na tom, ako vás vidí partner. 

 

Otvorene hovorte o svojich túžbach

 

Nebojte sa otvorene povedať to, po čom túžite. Vzťah je najmä o úprimnosti a tá by nemala chýbať ani v milostnej sfére. Máte na niečo chuť? Chcete niečo robiť inak? Je niečo, čo sa vám nepáči? Hovorte o tom. 

 

Zaujímajte sa o túžby partnera

 

Zanedbávať by sme nemali ani potreby vašej polovičky. Spýtajte sa, čo chce vyskúšať a aké má tajné želania. Odpoveď vás možno prekvapí a zistíte, že hľadáte to isté. Ak sa aj vaše túžby nezhodujú, nevadí. Nebojte sa vyskúšať niečo nové. 

 

Dajte priestor spontánnosti

 

Niektoré veci nechajte spontánne plynúť. Nie každý váš spoločne strávený čas musí byť 100% naplánovaný. Dajte vášni možnosť úplne vás ovládnuť. Spontánne milovanie totiž dodá vášmu vzťahu úplne nový rozmer. 

 

Milostné hry

 

Okoreňte vzťah nejakou zaujímavou hrou. Vyskúšajte role-play alebo schovajte pre partnera indície či kartičky s úlohami, ktoré musí splniť. Odmena bude sladká. 

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.