Blindr Blog
sk cz en
Ako zistíš, že mu ide len o jedno?

Chceš zistiť o čo mu naozaj ide? Prečítaj si všetky varovné signály.

Páči sa ti, padli ste si do oka, písanie je super a rozmýšľaš nad osobným stretnutím? Na jednorázové flirtíky sa však už necítiš a chceš si nájsť niekoho na vážny vzťah? Prečítaj si, ako odhaliť chlapa, ktorému ide iba o jedno.

Na jednorázovej známosti nie je nič zlé. Takisto sa však nemusíš cítiť čudne, ak hľadáš pravú lásku. Chalan, s ktorým si píšeš však nemusí mať rovnaké úmysly a to aj napriek tomu, že ti to tvrdí. Na základe týchto znakov odhalíš muža, ktorému ide iba o chvíľkové pobavenie.

Neustále má narážky

Píše ti, čo by s tebou robil, keby ste sami. Neustále má komentáre k tvojmu výzoru, oblečeniu na fotkách a postave. Keď na nejakom zábere odhalíš výstrih, dočkáš sa maximálne lichotivých poznámok a srdiečok. Následne to všetko zamaskuje tým, že veď si iba robí srandu. Avšak, vo väčšine prípadoch je pravda, že si srandu naozaj nerobí...

Už na prvé rande chce ísť k tebe domov

Starý trik “prídem iba na film” ti rozhodne nemusíme predstavovať. Už na prvom rande chce byť niekde, kde je dispozícii posteľ alebo pohovka. K sebe ťa však nevolá, to by ťa totiž musel predstaviť svojim rodičom alebo spolubývajúcim.

Počula si o ňom reči

Aj napriek tomu, že osobne ste sa ešte nevideli, vieš o ňom dosť pikantné veci. Jeho povesť ho predchádza. Chalan sa možno tvári, že sa zmenil a polepšil. My však veľmi dobre vieme, že ľudia sa nemenia zo dňa na deň.

PS: Ako v každom inom prípade, aj v tomto platí, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Pred prvým rande však buď opatrná a rozhodne sa nenechaj nahovoriť na niečo, čo nechceš. 

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.