Blindr Blog
sk cz en
CHIASHAKE - DIETA I PRO MUŽE

Nejen ženy chtějí být přitažlivé a cítit se ve svém těle dobře. S naší recepturou to hravě zvládnou i muži. My hubneme nejen do plavek, ale hlavně pro zdraví a zdravě. Navíc, vše se dá stihnout ještě tuto sezónu.

Základem efektivního hubnutí je zdravé stravování. Na trhu jsou dnes dostupná zdravá a vyvážená jídla s pohodlnou přípravou a přídavkem živin, která skvěle chutnají. Revoluční řešení příjemného hubnutí přináší tzv. ketonová dieta. Je založena na zvýšeném příjmu bílkovin a přivedení těla do stavu tzv. ketózy. Při této dietě konzumujete bílkoviny a omezujete tuky a sacharidy.

Pro úspěšné hubnutí je nutné dodržet pravidelný stravovací režim a konzumovat malé porce minimálně pětkrát denně. Vynecháním potravin obsahující tuky a sacharidy dojde k uvolňování energie z tuků, a nikoliv ze sacharidů. Tím se zmenšují tukové zásoby. Abyste se dostali do stavu ketózy, nesmíte přijmout více jak 50 gramů sacharidů za den.

Vyzkoušejte ChiaShake Dietní koktejl, který nabízíme v široké škále příchutí, takže si přijde na své jak milovník čokolády, tak třeba pistácie. Jídlo zasytí, je chutné a jeho přípravu zvládne i laik. Výběr produktů ChiaShake je samozřejmě mnohem širší.

Výborným společníkem pro spalování tuků, kromě pohybu a správné diety, jsou i další doplňky stravy. Mezi nejžádanější patří nejrůznější spalovače a vlákniny.

Zároveň je na místě organismus i detoxikovat a tím z něj odplavit škodlivé látky, které brání regenerování.

Díky produktům ChiaShake bude Vaše cesta za perfektní postavou a zdravím krátká a snadná.

Více na www.chiashake.cz.

Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.