Blindr Blog
sk cz en
Čo na vás vidí opačné pohlavie?

Čo na vás miluje opačné pohlavie?

Každému z nás sa na tom druhom páči niečo iné. Tieto veci však podľa vedcov priťahujú väčšinu žien a mužov. Ktoré sú to?

Čo milujú ženy na chlapoch?

a) Vzhľad

Vzhľad nám pomáha si o človeku urobiť prvý dojem. Možno sa vám zdá, že ženy milujú sexi mužov so sixpackom, no nie vždy je to tak. Výskum dokázal, že si ženy radšej vyberajú mužov s normálnou postavou.

b) Vlasy

Niektorým ľuďom sa viac páčia holohlaví muži a iným zasa muži s poriadnou hrivou. Je to však vec, ktorá mužov veľmi priťahuje. Nemusíte mať vždy upravené a nagélované vlasy - ženy milujú "messy" účesy.

c) Úprimnosť

Ženy neskutočne priťahujú úprimní muži. Pokiaľ muž myslí svoje city vážne a dokáže o nich hovoriť, má ženské srdce vyhraté.

Čo milujú muži na ženách?

a) Boky

Ženské boky sú mužskou najväčšou slabosťou. Vyjadrujú totiž plodnosť. Muž dokáže na vás a vašu krásnu postavu pozerať aj celé hodiny.

b) Inteligenciu

Mužov veľmi priťahujú ženy, ktoré sú inteligentné a vedia toho veľa. Radi počúvajú novinky a získavajú tým nové poznatky.

c) Oči

Hovorí sa, že oči toho prezradia veľa. Preto ich muži taak milujú! Dokážu v nich vyčítať lásku a zaľúbenosť, no aj hnev a smútok. 

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.