Blindr Blog
sk cz en
Hrnček var existuje!

Ak si myslíte, že „Hrnček var“ existuje iba v detských knihách a rozprávkach, ste na omyle. Existuje vecička, ktorá svojimi schopnosťami prekoná všetky vaše doterajšie kulinárske zážitky a dokáže vám, že vie variť skutočne sama.

Samozrejme, nákup si musíte urobiť sami, no to ostatné urobí za vás. Uvarí, ušetrí čas a nezašpiní veľa riadu. Dobré, nie? Zoznámte sa s MioMatom!

Varenie vie byť niekedy zdĺhavé, prácne a náročné najmä pre tých, ktorí v ňom ešte nie sú tak celkom doma. Dostať sa k chutnému, zdravému a domácemu jedlu čo najrýchlejšie tak býva výzvou i pre mierne pokročilých a často aj tak končí fast foodom či čakaním v reštaurácií na obsluhu. Nehovoriac o tom, keď je piatok večer.
 


Chutné, zdravé, vaše...

Uvariť jedlo spĺňajúce všetky vyššie uvedené kritériá zvládne s MioMatom naozaj každý. Stačí totiž vložiť suroviny, stlačiť jeden gombík a tešiť sa na chutné jedlo zostavené presne z vašich obľúbených surovín. Nech ste kdekoľvek, môžete sa stravovať zdravo, chutne a jednoducho. Tejto trojkombinácii je ťažké uvariť... teda uveriť. Ale predsa funguje. Tak si to rozoberme:


Zdravo

Jedlo môže byť ideálnym pomocníkom i pri takej činnosti, akou je chudnutie. Zmiešaním tých správnych surovín si viete pripraviť chutné a pritom zdravé smoothies, rastlinné mlieka či kaše, ktoré vám pomôžu udržať si štíhlu líniu a dobrý pocit.


Chutne

Chutné jedlo nie je výsadou len špičkových šéfkuchárov. Je milión spôsobov, ako nakombinovať vaše obľúbené suroviny, a preto sa nebojte trošku experimentovať. A ak si myslíte, že predsa len potrebujete štipku inšpirácie, prezrite si chutné recepty od ľudí, ktorí svoje experimenty premenili na chutné pokrmy.
 


Jednoducho

Je úplne jedno, či ste doma, v podnájme či na intráku, pretože MioMat funguje kdekoľvek, kde sú vaše obľúbené suroviny a vy. Uvariť si polievku v MioMate neznamená stráviť hodinu aj pol pri sporáku, ale iba vložiť ingrediencie, zapnúť gombík, vyložiť si nohy a o 25 minút máte na stole chutné, domáce a teplé jedlo.

A nezabúdajte, romantické rande sa nemusí odohrávať iba v reštaurácií. Spoločné varenie v pohodlí domova môže mať oveľa príjemnejší priebeh a ešte chutnejší záver J.  Tak čo, už ste hladní? Navštívte stránku www.miomat.sk a nechajte sa inšpirovať.

Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.