Blindr Blog
sk cz en
Klame vás? Takto odhalíte podvodníka!

Máte pocit, že vás váš partner klame? Takto ho okamžite odhalíte.

Úprimnosť je jedna z najdôležitejších vlastností, ktorá je základným kameňom každého vzťahu. Niekedy je to však vec, ktorá tam jednoducho chýba. Ako odhalíte, že vám niekto vo vzťahu klame? 

 

Všímajte si detaily

Vo všeobecnosti platí pravidlo, že pravda sa ukrýva v detailoch. Máte pocit, že jeden deň vám tvrdí niečo a druhý je zrazu časť príbehu úplne inak? Pravdepodobne si vymýšľa. Ak aj svoje stanovisko zmení po nejakom čase, môže ísť o klamstvo. Pravdu si totiž pamätáme lepšie a na jej zapamätanie nemusíme vykladať žiadne úsilie. Pri klamstve sa rozhodne viac zapotíme. 

 

Sled udalostí, ktorý nesedí

Išiel ku kamarátovi, ktorý však práve ten víkend dával foto z dovolenky? Pokiaľ udalosti, ktoré si môžete veľmi rýchlo overiť nesedia, niečo nie je v poriadku. Priamo sa ho opýtajte a uvidíte, ako zareaguje. 

 

Zamotáva sa

Do svojich klamstiev sa začína postupne zamotávať. Začína si vymýšľať stále viac a viac neuveriteľnejšie príbehy, len aby zakryl nejaké klamstvo. Tento prípad sa väčšinou stava vtedy, keď sa nejaké klamstvo prevalí a on nevie, ako z neho vykľučkovať. 

 

Kontrolné otázky

Dávajte kontrolné otázky po nejakom čase. Vypichnite nejakú časť z historky, ktorej neveríte a opýtajte sa ho na to po pár dňoch. Je jasné, že človek si nepamätá všetko, no jeho verzie by mali aspoň približne sedieť. 

 

Dajte na názor okolia

Kamošky vám tvrdia, že ho videli na párty s inou, zatiaľ čo on vám písal, ako si užíva filmový večer v postieľke? Dôverujte ľuďom, ktorí vás majú radi a záleží im na vás. Väčšinou sa vás nesnažia podraziť.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.