Blindr Blog
sk cz en
Najčastejšie chyby pri online zoznamovaní

Online zoznamky sú v tejto dobe veľmi populárne. Avšak ste si istý, že nerobíte tieto chyby?

Každý z nás určite pozná niekoho, kto sa so svojou polovičkou dal práve prostredníctvom online komunikácie. Oni majú šťastie a vám sa práve veľmi nedarí. Prečo je to tak? To sa dočítate v tomto článku!

Ste málo aktívny

Už dávno nie je pravidlom to, že muži musia oslovovať ženy ako prví. Nebojte sa byť aktívny. Taktiež sa nebojte nadviazať konverzáciu – alebo ju aj začať. Existuje mnoho vecí, o ktorých by ste sa mohli rozprávať. Tak sa nestrachujte a zoznamujte sa! Možno na vás čaká láska vášho života.

Nedostatočné vyplnenie profilu

Tajomstvo môže byť pre niekoho naozaj atraktívne. No pri zoznamkách to neplatí. Pokiaľ budete mať v profile nanajvýš meno a vek, moc žien alebo mužov sa vám neozve. Starostlivo si vyplňte profil a možno vám napíše niekto, kto s vami bude mať naozaj veľa spoločného.

Grafické programy

Naozaj sa s nimi nehrajte. Mnoho ľudí má túžbu vyzerať krajšie, no takéto programy vám k tomu nepomôžu. Polovička si o vás zo začiatku bude myslieť, že ste veľmi pekný, no po prvom rande bude sklamaná. A pokiaľ v nich neviete dobre pracovať, bude to vidno.

Skoro ľudí odsudzujete

Nie každý je majster v online zoznamovaní, preto niektorí ľudia môžu pôsobiť nemotorne. Dajte im však šancu bližšie ich spoznať a možno sa dozviete, že ste sa v nich mýlili.

Frázy

Snažte sa byť čo najprirodzenejší. Nepoužívajte ošúchané a neoriginálne frázy, o ktorých si myslíte, že sú vtipné. Buďte radšej sami sebou a uvidíte, že sa to vyplatí.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.