Blindr Blog
sk cz en
Najhoršie miesta na prvé rande

Chystáte sa na prvé rande? Prečítajte si, ktorým miestam sa vyhnúť.

Prvé rande je veľká vec. Okrem toho, že musíme vymyslieť čo si oblečieme a pripraviť si nejaké zaujímavé témy na rozhovor, je dôležité aj to, kam pôjdeme. Niektoré miesta sú vhodné viac, iné menej. Dnes sa pozrieme na tie, ktoré by ste mali obchádzať oblúkom. 

 

Kino

Ísť spoločne do kina sa môže na prvý pohľad zdať ako veľmi rozumná voľba. Uvidíte, či máte rovnaký vkus na filmy a sedieť v prítmí kinosály má rozhodne svoje čaro. Realita je však taká, že v kine si vôbec nepokecáte, čiže sa o druhom človeku nedozviete úplne nič. 

 

Chata

Chystáte sa s kamošmi na chatu a chcete tam zavolať aj ju, a to aj napriek tomu, že ste sa ešte nevideli? Skúste si predstaviť situáciu, že si v realite vôbec nebudete rozumieť. Ste spolu zavretí na chate na niekoľko nocí a nemáte kam utiecť. Toto platí nielen pre chaty, ale aj pre akékoľvek prespávačky. Rozhodne nie. 

 

Večera doma

Pozval vás na večeru k sebe domov? Tento krok dobre zvážte. Dotyčný nemusí byť automaticky šialený psychopat, no byť v domácom prostredí niekoho iného pre vás nemusí byť príjemné. Radšej zvoľte večeru v reštaurácii alebo na akomkoľvek verejnom mieste. 

 

Koncert

Podobne, ako v prvom prípade, ani na koncerte sa veľmi neporozprávate. Na prvé rande si vyberte tichšie miesto, kde sa môžete lepšie spoznať.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.