Blindr Blog
sk cz en
Návod na šťastný vzťah

Nemecký vedec objavil formulku pre šťastný partnerský vzťah. Dôležité je, aby partneri vyvážili každú kritiku aspoň piatimi komplimentmi.

Nemecký vedec objavil formulku pre šťastný partnerský vzťah. Dôležité je, aby partneri vyvážili každú kritiku aspoň piatimi komplimentmi.

Doktor Hans-Werner Bierhoff z oddelenia sociálnej psychológie na Ruhr Univerzite Bochum hovorí, že ideálne by páry mali zložiť svojim partnerom aspoň päť komplimentov zakaždým, keď ich kritizujú. "Len tak sa ľudia cítia vo vzťahu dobre. Dobrá vôľa zvyšuje potenciál byť šťastným," povedal. Profesor Bierhoff a jeho kolegyňa Elke Rohmanová urobili testy na tisícoch jednotlivcov aj párov a na základe výsledkov napísali knihu "Čo posilňuje lásku," ktorá radí, ako udržať dlhodobý vzťah. Kniha tiež popisuje problémy, ktorým musí vzťah často čeliť, keď sa menia rôzne životné okolnosti. Vedec povedal, že nezamestnanosť, nevera alebo "stresujúce udalosti" ako je choroba, depresia alebo narodenie dieťaťa môžu narušiť rovnováhu a viesť k rozchodu.

 

 

Zdroj: www.psychcentral.com

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.