Blindr Blog
sk cz en
Neviete na neho zabudnúť? Poradíme vám, ako na to!

Rozchod vie niekedy s nami poriadne zamávať. Ako sa cezeň preniesť?

Čerstvo po rozchode, máme pocit, že sa z toho nikdy nedostaneme. Neustále máme v hlave druhú osobu a všetko nám ju pripomína. Chcete naňho zabudnúť čo najskôr a rýchlo sa opäť zaradiť do bežného života? Prečítajte si naše tipy. 

 

Neľutujte sa 

Možno máte chuť sa zahrabať pod perinu a stráviť deň pozeraním smutných seriálov a vyjedaním zmrzliny. Avšak, neustále premýšľanie nad tým, čo ste urobili zle a či ste mohli niečo zmeniť. Buďte si však istá, že ľutovanie sa nepomáha. Možno te spravili pár chýb, no čas vrátiť nejde. Je dôležité sa situácii postaviť čelom a prijať veci, ako sú. 

 

Nájdite si nové hobby

Nájdite si nový zaujímavý koníček, ktorý vám vyplní čas. Môžete sa začať venovať novému športu alebo si vymyslite novú kreatívnu činnosť – venujte sa jednoducho hocičomu, čo vás bude baviť a napĺňať. 

 

Nová známosť

Pokiaľ sa na to cítite, zoznámte sa s niekym novým. Nemusí ísť výlučne o romantický alebo milostný vzťah. Úplne stačí, ak spoznáte nejakého nového kamaráta, s ktorým budete zdieľať zážitky, pocity a tráviť čas. 

 

Zdôverte sa niekomu

Trápite sa? Nájdite si niekoho, kto vás vypočuje. Zdôverte sa sestre, mame, najlepšej kamarátke alebo komukoľvek, komu dôverujete. Pocity nemusíte zákonite rozoberať s každým, úplne vám stačí pár dôverných priateľov. 

 

Zmena

Rozchod je udalosť, ktorá ukončuje jednu etapu vášho života. Uzavrite ju zmenou, ktorou dáte jasne najavo, že ste sa niekam posunuli. Prestavajte nábytok v byte, dajte si novú farbu vlasov alebo skúste nový štýl obliekania. 

 

Spoznajte niekoho na zoznamke

Nechce sa vám chodiť medzi ľudí? Nevadí! Novú známosť možno nájdete aj u nás na Blindr. Vyplňte si profil a rozhoďte siete. Čaká na vás úplne nové dobrodružstvo.

 
IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.