Blindr Blog
sk cz en
O čom si to teda vlastne písať... ?

Kedy sme príťažliví? Keď sa na nič nehráme, keď sme skutoční. V takto jednoduchom duchu by sa mala niesť každá konverzácia. Prečo?

V minulom článku "Ako ten prvý online nezbabrať"  sme si zrhnuli pár bodov k téme, čo rozhodne nerobiť pokiaľ ide o prvé písomné kontakty s niekým, kto je online sympatický. Dnes prinášame kratučký (lebo viac netreba :) ) článok k tomu, čo teda vlastne písať, aby prvá iskra "nezakapala" a písmenkovanie prerástlo do osobného stretnutia, na ktoré sa obe strany tešia.

Kedy sme príťažliví? Keď sa na nič nehráme, keď sme skutoční. V takto jednoduchom duchu by sa mala niesť každá konverzácia. Prečo? V prvom rade preto, že ak sa na čokoľvek hráme, dlho túto rolu neudržíme. A každý asi hľadá partnera, ktorý ho bude mať rád práve pre to skutočné "ja", ktoré v sebe nosíme.

Najjednoduchším spôsobom ako začať zaujímavú konverzáciu je urobiť si domácu úlohu - prečítať si profil svojho proťajšku. Nájsť v ňom niečo, s čím sa dá začať, či už je to obľúbená hudba, pes, alebo zaujímavé hobby. Tým by sme mali prvú otázku za sebou. A čo ďalej? Pýtať sa, zaujímať sa. Chcete predsa druhú stranu spoznať. Vtipkujte spolu, bavte sa. Ak aj druhá strana má rovnaky záujem, bude sa pýtať tiež. Ak nie, skúste o sebe niečo zaujímavé povedať, niečo osobné a pravdivé. Napríklad "milujem lozenie po skalách." Doplňte vetu krátkym príbehom z niektorého z výletov a máte ďalšiu bohatú tému na rozhovor. Takto veľmi prirodzene zistíte, čo máte spoločné a aký asi pohľad na život má druhá strana.

Buďte autentický. Otrepaná fráza o tom, že každý z nás je výnimočný, je skrátka pravdivá. V rozhovore sa máte cítiť pohodlne a prirodzene, čo nemusí prísť okamžite, ale k tomuto cieľu by mal prísť relatívne rýchlo a relatívne prirodzene. 

Komunikácia je alfou a omegou šťastného vzťahu. Na začiatku nás ten druhý zaujme aj tým, že sa s ním vieme rozprávať a smiať. O všetkom a o ničom. Niekedy aj do rána bieleho, lebo stratíme pojem o čase. Chybou mnohých skrachovaných vzťahov je jednoducho to, že sa partneri prestali spolu rozprávať. Myslite na to a nebude to váš prípad.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.