Blindr Blog
sk cz en
Páčia sa holohlaví muži ženám?

Vedeli ste o tom, že plešatí muži sú inteligentnejší, mužnejší a úspešnejší? Odborníci tvrdia, že aj atraktívnejší!

Skoro každý chlap má problém s vypadávaní vlasov. Môžete toho svojho však upokojiť. Podľa vedcov je plešatosť pre ženy veľmi atraktívna. Pozrime sa na to bližšie.

Výskum

Jeden vedec, ktorý bol (zhodou náhod) taktiež plešatý, robil prieskum, v ktorom ukazoval ženám rôzne fotky mužov. Chlapi na nich boli bezvlasí a niektorí mali bujnú hrivu ako princ Krasoň. Ženy ale usúdili, že viac sexy sú muži bez vlasov. Pôsobili totiž múdrejšie, úspešnejšie a sebavedomejšie.

V druhom výskume sa zasa model nechal prerobiť. Menili mu vlasy a aj fúzy. Ženy si najviac zamilovali fotku, na ktorej bol plešatí a mal peknú bradu.

Viac ako polovica Európy

Príčiny straty vlasov môžu byť rôzne - dedičnosť, ochorenia či niektoré lieky. No najčastejším dôvodom sú hormóny. Hormón testosterón sa totiž časom začne meniť na dihydrotestosterón. Tento hormón bráni rastu vlasov a preto po čase začnú vypadávať. Problém s tým má veľa ľudí v Európe.

Má to veľa výhod

Holohlavosť má naozaj veľa výhod. Tu je pár z nich:

1) Nepotrebujete žiadne hrebene, šampóny ani kondicionéry.

2) Neutratíte peniaze za holiča.

3) Nemôžete dostať vši.

4) Pokiaľ vás niekto napadne, nemôže vás chtiť za vlasy a otrieskať o skriňu.

Bezvlasé celebrity

Veľa celebrít, ako napríklad Dwayne Johnson alebo Bruce Willis, nemajú vlasy. Ale aj tak si získali mnoho fanúšičok. 

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.