Blindr Blog
sk cz en
Pozor na "teplých" baličov

Letná láska býva kratučká, ako sa spieva v jednej slovenskej pesničke. Akosi sa nám v lete viac žiada flirtov ako skočiť opäť do vzťahu.

1.      Buďte nedostupná
Ak ste práve single, buďte ostražitejšia. Kým v zime by ste skôr mohli uveriť tomu, že ste v teplej kaviarni stretli toho pravého, v lete buďte (právom) podozrievavejšia. Ak teda nechcete stráviť leto tým, že budete vyplakávať, pretože ste opäť niekomu neskutočne naivne naleteli. A namotali sa skôr, ako bolo potrebné.

 

2.      Len toho pravého?
Je jedno, kde ho stretnete. Či priamo na kúpalisku, na kofole, na hrádzi, v záhrade u susedov alebo na ulici. Buďte odmeranejšia ako inokedy, aj keď nie ste vo veku, kedy hneď myslíte na rodinu a stretnúť chcete už len toho pravého.

 

3.      Ako postupovať?
väčší odstup ako v zime neznamená, že dotyčnému baličovi nedáte na seba číslo, hoci už tým ste automaticky hráčom (hráte žensko-mužskú hru). Potom trvajte na tom, aby ste sa čo najdlhšie spoznávali. Ak bude partner na vás tlačiť a čo najskôr sa s vami ocitnúť v posteli, radšej ujdite, akoby ste to mali absolvovať. Teda v prípade, že sa nechcete ocitnúť len v pozícii milenky.

 

Zdroj: http://www.womanmagazine.co.uk/

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.