Blindr Blog
sk cz en
Rozdiely medzi mužom, s ktorým chodíte a tým, ktorého si vezmete

Nie ste si istý vaším terajším vzťahom a bojíte sa budúcnosti? Nemusíte mať obavy, všetci sme tam, kde ste teraz vy boli.

Ak ste mladý a neskúsený (a aj keď máte skúsenosti, záležitosti srdca môžu byť dosť komplikované), môže byť dosť ťažké rozlúštiť, či budete s osobou, s ktorou chodíte, navždy alebo nie. Na rozdiel od filmov, kde partneri od prvého momentu vedia, že sa vezmú, skutočný život je dosť komplikovaný. Zostavila som pre vás zoznam, vďaka ktorému zistíte, či váš vzťah má budúcnosť.

1. Ten pravý môže byť zaneprázdnený, no urobí si na vás čas

„Frajer“ by sa vyhovoril, že na vás zabudol a radšej by si zahral FIFU, no ten pravý si na vás nájde čas vždy. Ak ho naozaj potrebujete, urobí všetko pre to, aby tam bol pre vás. A verte mi, že si zaslúži všetky body, ktoré máte.

2. Váš „frajer“ nemusí prežiť ťažké časy, no ten pravý áno

Počas vašich dní by sa vám frajer vyhýbal a robil si z vás srandu. Avšak ten prvý by urobil všetko preto, aby ste sa cítili dobre a pohodlne. Bol by s vami po celý čas – pozerali by ste filmy a napchávali sa čokoládou.

3. Bude si pamätať to, čo ste povedali a bude vás podporovať

Zaujíma vás ruská literatúra, alebo sa zaujímaš o kódovanie? Viete, kto si bude pamätať tieto podrobnosti? Chlap, s ktorým chcete skončiť, nie ten, ktorý sa posmieval zakaždým, keď ste spomenuli kódovanie, pretože podľa neho dievčatá nemôžu kódovať. Niekto, kto sa o vás skutočne stará, a vidí s vami budúcnosť, vás jednoducho nebude považovať za blázna. Usiluje sa vás pochopiť.

4. Dokáže sa vám ospravedlniť

Ten pravý sa vám dokáže ospravedlniť a dokáže si priznať vlastnú chybu. Vie, že ste jeho pravá láska a nechce vás kvôli tomu stratiť. „Frajer“ (ak by aj vedel, že urobil niečo zle) by sa vám len tak, bez prehovárania, neospravedlnil.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.