Blindr Blog
sk cz en
Sportinator.cz - Fanouškovská trička s potiskem i bez potisku

Sportovní oblečení s potiskem i bez potisku, limitované edice, kvalitní materiály i servis – na Sportinator.cz neděláme nic napůl.

Trička, tílka, mikiny a další oblečení máme pro fanoušky skoro dvou desítek sportů.

 

Nejpopulárnější? Trička pro fanoušky bojových sportů (hlavně MMA), fitness trička, oblečení s fotbalovými a hokejovými motivy.

 

Hodně prostoru věnujeme i e-sportu – každý týden rozšiřujeme nabídku gaming triček o minimálně jeden motiv.

 

Oblečení bez potisku? Umíme ho taky – podívej se na naši vlastní kolekci SPORT & FASHION, kde si vyberou dámy i pánové.

 

Speciální tip: Na Sportinator.cz může prodávat každý

Stačí mít nápad na potisk, o všechno ostatní se postaráme my. Oblečení vyrobíme, prodáme, postaráme se o expedici a komunikaci se zákazníky. To vše na domluvenou provizi. Kdo už v tom takhle jede s námi?

Tak třeba Český volejbalový svaz, který má u nás oficiální e-shop, osobnosti fitness a kulturistiky (Sebastian Gunčík, Ondra Šesták). Svoje oblečení s potiskem u nás může prodávat každý – podívej se na sem (https://www.sportinator.cz/merch) a dej vědět. 😉

Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.