Blindr Blog
sk cz en
Svaly a úsmev nestačia! Muži u žien bodujú niečím iným

Humor, pocit zodpovednosti a široké plecia? Áno, tieto vlastnosti u muža potešia. Ale ešte o čosi viac zaujme čosi iné.

Prvý pohľad je dôležitý. Urastený krásavec s nádherným úsmevom zaujme okamžite. A u žien má bezpochyby úsmev. Ale čo s ním, ak jediné, čím zaujme, je krása? Po pár stretnutiach si nebudete mať čo povedať a svaly na bruchu či vypracovaný zadok to nezmenia. Pozor! Podĺa prieskumu zaberá na ženy čosi celkom iné.

Podĺa štúdie Univerzity v Severnej Karolíne sú extrémne príťažliví muži, ktorý majú dar reči – ak dokážu rozprávať zaujímavé príbehy plné humorných postrehov, nevadí ani nejaké to kilo navyše.

„Dobrý rozprávač si dokáže oveĺa ľahšie získať ľudí na svoju stranu a takisto si jednoduchšie získa v kolektíve autoritu,“ vyplýva zo štúdie. Naozaj skvelý rozprávači sa môžu v spoločnsoti dočkať vysokých statusov. Súvisí to s tým, že ak niekto pútova hovorí, má okolo seba viac priateľov, pozná množstvo ľudí. A týmto spôsobom dokáže zaujať aj ženy. Preto to majú dobrí rozprávači u nežného pohlavia ľahšie.

Podĺa rovnakej štúdie však u žien tento princíp neplatí. A muži viac ako to, či vie dáma rozprávať príbehy a získať si vďaka tomu na svoju stranu ľudí, ocenia u žien najmä zmysel pre humor.

 

Zdroj: www.theguardian.com

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.