Blindr Blog
sk cz en
Typy žien, ktoré mužov najviac rajcujú. Máte niečo z nich?

Na ženách existuje niekoľko charakteristických prvkov, ktoré muži doslova a do písmena žerú. Preto vedia byť sexuálne atraktívnejšie ako priemer.

1.      Neviniatka
Drobné a útle ženy u mužov vyvolávajú najanimálnejší pocit ochrany a preto jednoducho vždy zaujmú. Predstavujú archetyp Lolity, ktorý mužov vzrušuje aj bez toho, aby si to pripustili. Ak aj nemáte dosť úzke boky a nenosíte najmenšie dospelé číslo oblečenia, je možnosť byť nevinnou aspoň v rámci správania. Nesnažte sa byť v spoločnosti erdeg babou. Na to ulovíte akurát podgurážených štamgastov miestneho pohostinstva. Nežné a nevinné stvorenie funguje na chlapov magneticky, pretože v nich vytvára možnosť byť hrdinami.

 

2.      Vkusne vyzývavé
Nie je vyzývavosť ako vyzývavosť. Dať si obtiahnuté legíny s obvodom zadku ďaleko za ideálnymi mierami, nie je lichotivé ani sexi. Je vhodné odhadnúť telesné klady a zvýrazniť ich na úkor nedostatkov. Ukázať mužovi kúsok nahej pokožky, hlbokého výstrihu, či odhalených nôh, ale vo vkusnom prevedení. Iba to je magnetické. Rovnako silné, ako pre ženy osemdesiatpercentné zľavy v obchode so značkovým oblečením.

 


3.       Svetáčky
Je to fenomén posledných rokov. Muži už prestali pátrať len po dobrých gazdinkách. Tie vlastne už ani nie sú v kurze, keďže sa rozmohli aj zdravé reštaurácie, donáškové služby a chlapi pochopili, že varenie môže byť umenie. Omnoho viac ich rajcuje, ak žena rozumie chlapskej rétorike. Teda je ženská, žiadna feministka, ale rozumie autám, literatúre, miluje cestovanie, dobrodružstvo a chute sveta. Táto vlastnosť u generácie mileniánov a mladších vyvoláva neovládnuteľnú žiadostivosť.

 

4.       Cieľavedomé
Chlapi dnes ženy lovia často podľa vlastných záujmov. Napríklad v posilňovni, v knižnici, alebo aj na internete v rôznych fórach a hobby skupinách. Pre chlapa totiž nie je nič vzrušujúcejšie, ak má s partnerkou spoločnú vášeň. Tá sa veľmi často prenáša do dokonalého porozumenia v posteli. Zápal pre život odráža aj zápal pre sexuálne radovánky. Tieto dve veci spolu neoddeliteľne súvisia. Preto ak spojíte spoločnú vášeň a dáte aj prísľub, že v posteli nie ste outsider, nie je možné, aby o vás chlap neprejavil eminentný záujem.

 

Zdroj: www.bbc.com

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.