Blindr Blog
sk cz en
Výhody priateľstva medzi "ňou" a "ním"

Jedni hovoria, že to možné nie je, no iní hovoria, že to funguje. Ako to teda je? Aké to má výhody?

1.      Kamarát – muž vám povie na rovinu, že v tej sukni vyzeráte ako strašiak a naozaj ste pribrali dve kilá. Je krutý ale úprimný.

 

2.      Kamarátka – žena zastane funkciu bútľavej vŕby, psycho terapeutky, utišujúceho prostriedku a k tomu vie ešte upiecť aj skvelý koláč na upokojenie nervov.

 

3.      Kamaráti majú ďalších kamarátov (platí v oboch prípadov). Čo ak sa z niektorého „kamaráta kamaráta“ ( kamarátky kamarátky) vykľuje nový potenciálny objekt vášho záujmu?

 

4.      Hoci ste single, nemusíte ignorovať spoločenské večierky, kde sa patrí prísť v sprievode partnera. Kamarátka - žena i kamarát – muž sa na túto rolu perfektne hodia.

 

5.      S kamarátom – mužom sa nemusíte obávať cestovať na dovolenky, či vracať sa nadránom tmavými ulicami domov. Je to oveľa bezpečnejšie akoby ste išli s kamarátkou.

 

6.      Kamarát - muž vám odhalí tajomné princípy mužského myslenia. Kamarátky - ženy zasa dajú k dispozícii podrobný návod, ako sa otáčajú kolieska v hlavách nežnejších polovičiek.

 

7.      Keď máte problém a zdôveríte sa kamarátovi – mužovi, máte na stole už aj možné alternatívy konštruktívneho riešenia oného problému.

 

8.     Kamarát – muž pomôže vymeniť prasknutú pneumatiku, opraví pokazený vodovodný kohútik a naučí vás doliať olej do auta.

 

9.      Kamarátka - žena pomôže s prípravou slávnostnej večere, poradí pri výbere obleku do práce a vyzná sa v tom, aký strih vlasov a nohavíc by vám najlepšie pristal.

 

10.      Kamarát - muž vám preloží zmýšľanie vášho drahého do zrozumiteľnej reči a tým pomôže zamedziť krvilačnej vojne na oboch frontoch. Kamarátka – žena môže rovnako poslúžiť svojmu kamarátovi v totožnom prípade.

 

Zdroj: www.rd.com

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.