Blindr Blog
sk cz en
Začína váš vzťah upadať do stereotypu?

Máte pocit, že váš vzťah upadá do stereotypu? Prečítajte si, čo robiť.

Ste s partnerom už nejaký ten piatok? Potom možno aj na vás číha jeden veľmi nepríjemný strašiak – každodenný stereotyp. Ako sa ho zbaviť a urobiť váš vzťah lepším a zaujímavejším? 

 

Viac vášne 

 

Začnite tým, že opäť rozdúchate vo svojom vzťahu iskru. Buďte pozorný a nebojte sa ukázať, že vám na druhej strane záleží. Nebojte sa trošku odviazať ani v posteli. Oheň zapálite pekným spodným prádlom, novou polohou či skúšaním niečoho nového a zaujímavého. Nebojte sa porozprávať o svojich snoch a túžbach. 


 

Viac romantiky 

 

Nielen ženy, ale aj muži potrebujú romantické a milé gestá. V oboch prípadoch sa snažte dať najavo, čo pre vás druhá strana znamená. Nemusíte sa inšpirovať gýčovými presladenými filmami – pre každého znamená romantika niečo iné. Sem-tam uvarte večeru, vezmite svoju polovičku do kina alebo pre ňu/neho pripravte pekné prekvapenie. 

 

Viac vnímavosti

 

Vnímajte to, čo druhý potrebuje. Vzťah oživíte aj tým, že sa začnete viac zaujímať o potreby vašej polovičky. Pomôžte pri domácich prácach, zúčastnite sa akcií, na ktorej jej/mu záleží a spoločne oslávte veľké úspechy. 

 

Viac spoločných záujmov 

 

Vzťah dokáže maximálne oživiť aj spoločné hobby. Nájdite niečo, čo vás oboch baví a začnite sa tomu venovať naplno. Môže ísť o spoločný šport, tvorivé hobby alebo len rovnaký filmový vkus. 

 

Viac aktivít mimo domu

 

Trávte čas aj mimo domu. Choďte do kina, na kávu, na drink alebo sa spoločne stretnite s priateľmi. Ani po rokoch nezabúdajte na pravidelné rande, ktoré vnesú do vášho vzťahu niečo príjemné a nové.

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.