Blindr Blog
sk cz en
Žena v znamení ryby - aká je?

Astrológovia hovoria o tomto znamení ako o jednom z najjemnejších - a to nielen, keď hovoríme o ženách.

1.      Obetuje sa a zachraňuje
Ženám, ktoré sa narodili v druhej polovici februára a v prvej polovici marca a teda majú v týchto a nasledujúcich dňoch narodeniny, nie je cudzie nič, čo súvisí s citlivosťou a jemnosťou, a teda, sú aj nežné a vedia aj súcitiť s druhými. Sú obdarené empatiou. Vedia sa obetovať pre druhých, častokrát sú to práve ženy-ryby, ktoré zachraňujú túlavé zvieratá a hľadajú im nové domovy.

 

2.      Zadné dvierka
Čím je ešte táto dáma charakteristická, je tajomno, ktorým je doslova opradená (a baví ju to). Svoje súkromie si prísne stráži a celkom určite na facebooku nezdieľa fotografie z dovolenky a už vôbec nie muža, do ktorého je zamilovaná. Sú ješitní jedinci, ktorých to môže doslova uraziť, pôsobí to totiž na nich, akoby si neustále nechávala pootvorené „zadné dvierka“.

 

3.      … ako zlatokopka
Paradoxne, tým, ako sa stará a vie starať o druhých, vyžaduje, aby aj o ňu bolo postarané. Často to býva práve žena v znamení ryby, ktorá dostane nálepku „zlatokopka“, ale jej to skutočne vyhovuje. Cíti sa ako princezná, bola by rada, keby sa o ňu muž postaral a ona sa cíti doslova výnimočne, keď za ňu druhí vybavujú a starajú sa… Zaslúži si!
 

 

4.      Chce lásku!
Táto žena je, odhliadnuc od všetkého, veľká romantička. Má rada kvety a miluje sviatok Valentína. Celý život túži po láske, ľúbiť a byť ľúbená. Jej najobľúbenejšou dekoráciou v byte je srdce, ktorým sa rada aj ozdobuje – určite má minimálne jeden prívesok srdiečko a zopár náušníc. A vo vzťahu má rada romantiku – voňavú vaňu so šampanským a sviečkami.

 

5.      Vybuchuje ako sopka
So znamením býka má spoločné jedno: Dlho vydrží byť pokojná, keď však pohár trpezlivosti pretečie, dokáže vybuchnúť ako málokto. A vtedy nepozná žiadneho priateľa a nerozmýšľa nad tým, čo povie a čo tým spôsobí. Jednoducho reve, kričí a jej tvár „blčí“ hnevom. Jej citlivosť ide v takýchto prípadoch skutočne bokom…

 

6.      Má rada voľnosť
Má rada umenie a keďže je obdarená nejakým talentom, určite si bude v umení hľadať aj povolanie na celý život. Môže sa stať herečkou, maľovať, tancovať alebo spievať. Podobne, ako jej sestra v znamení barana, (ktorá príde „na scénu“ onedlho) a tiež žena-vodnárka, (ktorú vystriedala), aj ona má rada voľnosť. Nielen vo vzťahu, ale aj v zamestnaní.

 

Zdroj: www.bbc.com

IZVEDI KAJ SE SKRIVA POD MASKO...
Kot pravijo, knjige ne smeš soditi po platnicah. Razkrij tisto, kar res šteje. Razkrij osebnost! Spoznaj ljudi, prijatelje in ljubezen, še predno se vidita. Blindr je družabno in zmenkarsko omrežje z edinstveno priložnostjo srečanja preko zmenka na slepo.
Želim preizkusiti
Priporočamo
Komentarji
Priporočamo

Ta spletna stran uporablja piškotki in druge sledilne tehnologije za razlikovanje med napravami, prilagajanje storitev, analitične in statistične namene ter prilagajanje vsebine in prikazovanja oglasov. Nekaj informacije lahko uporabimo tudi za socialne medije, oglaševalske in analitične partnerje. Če boš še naprej uporabljal/a spletno stran, predvidevamo, da ustreza tvojim trenutnim nastavitvam. Nastavitve lahko kadar koli spremeniš v svojem brskalniku, kar pa lahko znatno zmanjša funkcionalnost naše spletne strani.