Blindr Blog
sk cz en
Sexuální rekordy
28/10/2017 - 21:46

Zajímá vás jaké jsou ty největší sexuální rekordy?
Nejdelší penis
 
Oficiálním rekordem se pyšní Američan Jonah Falcon jehož nádobíčko měří 34 cm. Neoficiálně existují větší. Mexičan Roberto Esquivel Cabrera se pyšní penisem 48 cm, nicméně jeho rekord není uznán, protože skutečná velikost je menší a zbytek je jen vytahaná předkožka. Některé holky by jistě takové nádobíčko ocenily.
 
Největší prsa
 
Šedesátiletá Norma Stitz se pyšní rekordem za největší přírodní prsa. Její balóny měří 56 cm a váží 25 kg. Pro srovnání například medicinbál ze školních tělocviků váží kolem 10kg.
 
Nejsilnější vagína 
 
Nejsilnější vagínou se pyšní Tatiana Kozhevnikova, která zvedla 14 kg a při nákupech by neměla problém zapřáhnout i svůj rozkrok.
 
Nejdelší výstřik
 
Horst Schultz dokázal při vyvrcholení dostříknout až do vzdálenosti téměř pěti a půl metrů. Rychlost letu jeho semene byla 42,7 m/s
 
Nejvíce orgasmů za den
 
Zara Richardson dokázala během jednoho dne dosáhnout 500 orgasmů. Způsobuje jí to Syndrom permanentního sexuálního vzrušení, který není zdaleka tak skvělý, jak se zdá a Zara trpí
 
Nejdelší masturbace
 
Nejdelší masturbace na světě trvala 9 hodin a 58 minut. Rekord zaznamenal v roce 2009 Masanodu Sato. Tak dlouho by to asi už byla i nuda.
 
Nejstarší panna 
 
Oficiální nejstarší pannou se stala Clara Meadmore, která zemřela těsně předtím, než dosáhla 108 let. Vysvětlovala to tím, že neměla na vztahy čas. Kdo by to v dnešní době vydržel?
 
Největší orgie na světě
 
Stalo se tak v Japonsku a zúčastnilo se jich celkem 250 mužů a 250 žen
 
Zdroj: http://style.iprima.cz
SPOZNAJ ČO JE POD MASKOU...
Ako sa hovorí, nesúď knihu podľa obalu. Spoznaj to, čo je naozaj dôležité. Spoznaj charakter! Zoznám sa s ľudmi, novými priateľmi a láskou, aj bez toho, aby ste sa hneď videli. Blindr je zoznamovacia sociálna sieť s možnosťou zoznámiť sa cez online rande na slepo.
Chcem to vyskúšať
Komentáre
Odporúčame

Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.