Blindr Blog
sk cz en
11 trápnych viet, ktoré musí počúvať každý nezadaný človek
27/01/2019 - 09:38

Byť nezadaný nie je vždy také jednoduché, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Jasné, nemusíte stále dookola počúvať frajerkin výklad o tom, aký je rozdiel medzi koralovou a lososovou, či zaspávať pri tónoch chrápania svojho frajera.

Avšak, niekedy je to poriadna otrava. Špeciálne vtedy, keď sa vás snaží okolie presvedčiť o tom, že vie, čo je pre vás najlepšie. Pokiaľ si niekoho urýchlene nenájdete, určite skončíte veľmi zle. Aj keď sa snažíte ostatných uistiť, že vám single stav vyhovuje, nepočúvajú vás. A poznámky adresované na váš (údajne) desivý osamelý život sa sypú z každej strany. Všetci sú zrazu odborníci na vzťahy a snažia sa vám dávať rady, ktoré môžu vyzerať napríklad takto:

„V mori pláva veľa rýb.“

„Biologické hodiny ti tikajú...“

„Keď som bola v tvojom veku, už som mala tri deti.“

„Príde to, keď to budeš najmenej čakať.“

„Moja kolegyňa je pre teba úplne perfektná, dohodím ti ju?“

„Skúšal si zoznamku?“

„Keby skúsiš niečo spraviť s tým účesom, našiel by si si frajerku hneď.“

„Keby si bola na ľudí milšia, nebola by si sama.“

„Si sama, tomu by si nepochopila.“

„Vo vzťahu pochopíš.“

„To pravé ešte len príde.“

Ak poznáte aj iné otravné frázy, ktorými vás obdarúvajú vaši známi, podeľte sa o ne v komentároch!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.