Blindr Blog
sk cz en
5 vlastností, ktoré vám o ňom prezradia veľa
08/11/2021 - 10:33

Zaujíma vás, s akým človekom sa stretávate? Všímajte si týchto 5 vlastností.

Čítanie myšlienok je pre mnohých z nás vytúžená vlastnosť. Keby vieme, čo si druhý myslí, aký je a aké má s nami úmysly, randenie by mohlo byť o niečo jednoduchšie. Ak však chcete nahliadnuť do duše vášho potenciálneho budúceho, stačí si všímať detaily. Ktoré sú to? 

 

Vzťah k rodine a priateľom

To, ako sa správa k rodine a priateľom odzrkadľuje aj to, ako sa bude správať k vám. Ak je nepríjemný na svojich súrodencov, nerešpektuje rodičov a ohovára kamarátov, pravdepodobne nemá najlepšie charakterové vlastnosti. 

 

Dochvíľnosť

Neustále mešká, a to úplne bez dôvodu? Pokiaľ si nedokáže zorganizovať čas a na vaše stretnutie nevie prísť nikdy načas, takisto to o ňom veľa napovie. Môže byť flegmatický, neorganizovaný alebo mu na vás nezáleží až tak, ako sa tvári. 

 

Oblečenie 

Vzhľad nie je najdôležitejšia vec, no to, ako si dáva na sebe záležať, o ňom takisto prezradí veľmi veľa. Dobrý nie je ani jeden extrém - ak je príliš zanedbaný, dajte od neho okamžite ruky preč. Pokiaľ sa však o seba prehnane stará, môže byť vo svojej podstate arogantný, namyslený až narcistický. 

 

Hobby

Nemá žiadne voľnočasové aktivity, nič ho nezaujíma a svoje večery najradšej trávi doma pri telke či s kamošmi v krčme? Muž, ktorý nemá žiadne záujmy a nevie si vyplniť svoj čas ničím rozumným, nedokáže mať perspektívu do budúcna. 

 

Vzťah k zvieratám 

Rovnako, ako jeho vzťah k ľuďom, je dôležité aj to, ako sa správa k zvieratám. Agresívne sklony na menšie a slabšie tvory sa môžu veľmi rýchlo presunúť aj na ľudí.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.