Blindr Blog
sk cz en
7 rád, vďaka ktorým bude vaše rande DOKONALÉ!
05/05/2019 - 13:43

Chcete zapôsobiť a očariť svoju polovičku? Zorganizujte dokonalé rande!

Prvé rande je veľmi dôležité - môže vyústiť v trvalý vzťah. Na prvom stretnutí máte možnosť urobiť dobrý dojem, preto veríme, že sa určite nechcete strápniť. Pozrite si pár rád, vďaka ktorým bude vaše rande dokonalé!

Vyberte správny čas na rande

Vybrať správny čas je naozaj dôležité. Zistite si, aké v ten deň má byť počasie, pretože by nebolo dobré pozvať ju/ho von vo veľkej búrke alebo mrazivom počasí. Taktiež nechoďte na rande deň po párty, či pár dní po rozchode.

Dobre sa pripravte na prvé rande

Vraví sa, že šaty robia človeka a určite nie je nikto, kto by nevymýšľal čo si obliecť. Najlepšie je, obliecť si niečo, čo sa vám hodí a zároveň sa v tom cítite dobre. Ale pozor páni – určite nezvoľte tepláky či monterky.

Vymyslite originálnu destináciu

Každé dievča si zapamätá svoje prvé rande, preto ho môžete urobiť naozaj čarovným. Môžete zostať pri klasike alebo vymyslieť niečo úplne iné. Ak však naozaj nič nevymyslíte, môžete sa inšpirovať naším predchádzajúcim článkom

Hovorte o tom, čo vás baví

Ak budete hovoriť o veciach, čo máte radi, môžete zistiť, že toho máte veľa spoločného. Avšak ak zistíte, že toho moc spoločného nemáte, stále môžete zo vzťahu vycúvať.

Hovorte pravdu

Neklamte o sebe, neprikrášľujte informácie. Pokiaľ vás vaša polovička nebude mať rada takého, aký ste, nie ste si súdení.

Pochváľte ju

Takmer každé dievča túži po tom, aby ju muž na prvom rande pochválil. Určite si na svojom vzhľade dala veľmi záležať, preto jej povedzte že vyzerá výborne! To isté platí aj o chlapoch, každý si rád vzpočuje kompliment.

Dajte si pozor na platenie

Správny gentleman sa vždy ponúkne, že zaplatí. Keď však bude druhá strana chcieť zaplatiť, nie je v tom žiadny problém.

A ako by podľa vás malo vyzerať dokonalé rande? Podeľte sa o tom s nami v komentároch!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.