Blindr Blog
sk cz en
Ako nájsť lásku na zoznamke?
06/09/2021 - 15:20

Rozmýšľate nad tým, ako nájsť svoju spriaznenú dušu v online svete? Prečítajte si naše tipy.

Randenie cez zoznamku je jedným z najčastejších foriem stretávania nových ľudí. Je jedno, či hľadáte kamarátstvo, jednonočnú zábavu alebo vážny vzťah - na zoznamke máte naozaj z čoho vyberať.

 

Ale ako sa k takému stretnutiu dopracovať? Ako docieliť, aby si vás druhá strana všimla? Pripravili sme pre vás 5 tipov, ktoré vám zaručene pomôžu. 

 

Začnite s fotografiou

Väčšina ľudí pozitívne reaguje na ľudí s profilovou fotkou. Okamžite má nejakú predstavu o tom, kto sa nachádza na druhej strane. Vôbec nejde o to, aby ste na fotografii vyzerali ako z časopisu. Dôležité je ponúknuť reálny obraz o sebe.

 

Vyplňte si profil

Napíšte do profilu všetky dôležité info o sebe. Zvýraznite svoje záľuby a koníčky – jednoducho všetko, čomu sa venujete vo voľnom čase. Týmto spôsobom rýchlejšie nájdete niekoho, kto má rovnaké záujmy ako vy. 

 

Napíšte, čo hľadáte

Dajte svetu hneď vedieť, čo od zoznamky očakávate. Ostatní používatelia to hneď zbadajú a budu vedieť, čo od vás očakávť a rovnako aj od stretnutia s vami. 

 

Neklamte

Nevymýšľajte si a neklamte. Pri vypĺňaní akýchkoľvek informácií vsaďte na úprimnosť. Prikrášľovanie či zmenenie pravdy vás môže nepríjemne dobehnúť v prípade, že váš online pokec postúpi do osobného stretnutia. 

 

Prvý kontakt je základ

Veľká časť sympatií sa odvíja od prvej konverzácie. To, ako rozhovor začnete, veľmi často ovplyvňuje to, či sa bude nejaké rande konať alebo nie. Zabudnite preto na oplzlosti či trápne baliace hlášky. Namiesto toho buďte kreatívny a sami sebou.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.