Blindr Blog
sk cz en
Ako oživiť svoj milostný život?
11/04/2022 - 16:15

Hľadáte spôsob, ako oživiť svoj milostný život? Prečítajte si naše tipy.

Dostáva sa váš vzťah do bodu, kedy potrebuje troška oživiť v posteli? Pripravili sme pre vás pár tipo, ktoré vám pomôžu opäť získať stratenú iskru. 

 

Nezanedbávajte svoj výzor 

 

Jasné, nie vždy máme čas na to, aby sme boli dokonale nastajlované a upravené ako z filmu pre dospelých. Je okej, keď niekedy nestíhate, no dajte si pozor, aby sa z toho nestala rutina. Láskanie v špinavom a roztrhanom tričku či s dvojtýždňovými vlasmi vám rozhodne plameň vášne nerozdúcha. Dajte si záležať na tom, ako vás vidí partner. 

 

Otvorene hovorte o svojich túžbach

 

Nebojte sa otvorene povedať to, po čom túžite. Vzťah je najmä o úprimnosti a tá by nemala chýbať ani v milostnej sfére. Máte na niečo chuť? Chcete niečo robiť inak? Je niečo, čo sa vám nepáči? Hovorte o tom. 

 

Zaujímajte sa o túžby partnera

 

Zanedbávať by sme nemali ani potreby vašej polovičky. Spýtajte sa, čo chce vyskúšať a aké má tajné želania. Odpoveď vás možno prekvapí a zistíte, že hľadáte to isté. Ak sa aj vaše túžby nezhodujú, nevadí. Nebojte sa vyskúšať niečo nové. 

 

Dajte priestor spontánnosti

 

Niektoré veci nechajte spontánne plynúť. Nie každý váš spoločne strávený čas musí byť 100% naplánovaný. Dajte vášni možnosť úplne vás ovládnuť. Spontánne milovanie totiž dodá vášmu vzťahu úplne nový rozmer. 

 

Milostné hry

 

Okoreňte vzťah nejakou zaujímavou hrou. Vyskúšajte role-play alebo schovajte pre partnera indície či kartičky s úlohami, ktoré musí splniť. Odmena bude sladká. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.