Blindr Blog
sk cz en
Ako spoznať, o čo mu naozaj ide? Čítajte medzi riadkami.
25/07/2022 - 16:16

Stretávate sa s mužom, no nie ste si istá jeho úmyslami? Prečítajte si, na aké signály by ste sa mali zamerať.

Hovorí sa, že vedieť, čo si žena myslí, je naozaj fuška. Nám, dievčatám, sa však niekedy zdá, že je to úplne opačne. Nech sa akokoľvek snažíme, nevidíme mužom do hlavy a nemáme ani potuchy o tom, čo od nás očakávajú. 

 

Tento problém pociťujeme špeciálne vtedy, keď začneme randiť s niekým novým. Často nevieme vôbec uhádnuť, aké má dotyčný úmysly a čo od nás očakáva. Tajomstvo “čítania myšlienok” však spočíva v detailoch. Dôležité je čítať medzi riadkami a zamerať sa na signály, ktoré nám náš objekt vysiela. A ako sa v nich vyznať? 

 

Miesto na rande 

Kde sa najčastejšie stretávate? Pokiaľ stretnutia organizuje spravidla on, a jeho výber sa obmedzuje na neverejné miesta, je veľmi pravdepodobné, že to s vami až tak vážne nemyslí. Vyraziť do cudzieho vzdialeného mesta či stráviť večer u neho doma je určite super, no pokiaľ takto prebieha každé vaše stretnutie, možno vás chce skrývať. 

 

Ak sa však, práve naopak, bez problémov vyberiete napríklad do jeho obľúbeného podniku, berie vás pravdepodobne vážnejšie ako chvíľkovú známosť.

 

Zoznámenie 

Je jasné, že vás po týždni nepredstaví všetkým svojim kamarátom a rodine. No po čase príde v každom vzťahu moment, že dospeje do štádia zoznámenia. Chlapec vás vezme napríklad na bowling s kamošmi alebo na rodinnú oslavu. Ak sa tak stane, myslí to s vami vážne a chce vás zaradiť do života. Pokiaľ sa však, práve naopak, zoznámeniu s okolím vyhýba, nie ste pre neho až tak dôležitá

 

Sociálne siete

V dnešnej dobe sú sociálne siete naozaj zrkadlom nášho života. S ostatnými zdieľame všetko – kde sa práve nachádzame, čo máme na sebe a dokonca aj to, čo sme jedli. Ak chlapec dokáže “vyvesiť na stenu” každý moment jeho dňa, no vám nevenuje ani jeden príspevok, nebude mať vaše stretávanie nijakú špeciálnu hĺbku. 


Nemyslí to so mnou vážne, čo teraz?
Zistili ste z predchádzajúcich bodov, že to muž, s ktorým sa stretávate, s vami nemyslí vážne? To automaticky neznamená koniec sveta. Niektoré platonické vzťahy síce nemajú doživotné trvanie, no sú zapamätetaľné a intenzívne. Dôležité je zamyslieť sa a uvedomiť si, čo k nemu cítite vy a čo od neho očakávate. Pokiaľ sa vaše cesty stretnú, nevidíme v tom žiaden problém.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.