Blindr Blog
sk cz en
Chce sa rozísť? Tieto znaky sú jasným znamením, že vás muž chce opustiť
14/03/2021 - 18:06

Hovorí sa, že ženy je naozaj ťažké prečítať. Pochopiť ženské myslenie je niekedy naozaj náročné, no často je to úplne naopak - nech sa snažíme akokoľvek, nevieme prísť na to, čo si muž myslí.

Je s vami šťastný alebo sa chce rozísť? Nasledujúcich 5 znakov hovorí jasne o tom, že chlap uvažuje nad rozchodom. Ak ste vo svojom vzťahu spozorovali väčšinu z nich, je načase sa úprimne porozprávať. 

 

Nemá o vás záujem

Pokiaľ chlap stratí záujem po fyzickej, ale aj psychickej stránke, mali by ste sa mať na pozore. Večer okamžite zaspí, po príchode domov vám nedá pusu a vôbec, ale vôbec ho netrápi, aký ste mali dnes deň. 

 

Neustále si schováva telefón 

Mobil má zaheslovaný tak, že by sa mu tam nedostal ani skúsený hacker. Vyvoláva mu neznáme číslo, vypisujú Lucky a Janky, ktoré sú “len kolegyne z práce” či “milé spolužiačky zo školy”. Odpisovať však chodí vedľa a ak sa mu na obrazovke objaví správa, ktorú strihnete prečítať, okamžite otáča telefón displejom nadol. 

 

Chodí na zoznamky

Nájdete ho na online zoznamke, na ktorej je vraj iba z nudy. Chce si s niekým pokecať, spoznať nových ľudí… Alebo nie? 

 

Zabúda na dôležité dátumy

Môžete mať narodeniny, meniny a dokonca aj výročie v jednom, no aj tak si nespomenie ani na jedno z toho. Vždy to zahrá tak, že jednoducho nemá pamäť na dátumy. 

 

Vtipkuje o tom, že sa rozídete

Vo vážnych témach je ťažké nájsť hranicu medzi srandou a realitou. Ak však neustále spomína, čo bude, ak sa rozídete a čaká vašu reakciu, niečo mu zaručene vŕta v hlave. 

 

Ak ste vo vyššie spomínaných bodoch našli váš vzťah, mali by ste si so svojim partnerom sadnúť a v pokoji prebrať všetko, čo vás trápi. Pokiaľ máte pocit, že váš vzťah už nikam nesmeruje, neudržujte ho nasilu. Okrem toho, novú lásku nájdete možno aj u nás na Blindr, kde sa to naozaj hemží zaujímavým materiálom. Smelo do toho!

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.