Blindr Blog
sk cz en
Chcete mať dokonalý vzťah? Na tieto tvrdenia zabudnite!
21/02/2022 - 15:38

Túžite po dokonalom vzťahu? Prečítajte si mýty, ktoré vám možno bránia v harmonickom partnerstve.

So “zaručenými receptami na lásku” sa stretávame denno-denne. Keď sa dáte do vzťahu, každý má pocit, že vám musí radiť. Vravia vám čo určite robiť, čo v žiadnom prípade nerobiť a čo by ste mohli skúsiť. 

 

Týchto 5 tvrdení má však od pravdy ďaleko. Pokiaľ chcete, aby bol váš vzťah úspešný, neriaďte sa podľa nich za každú cenu. 

 

Hádka okorení vzťah

 

Mnoho ľudí tvrdí, že je veľmi dôležité pohádať sa. Hádky sú dôkazom toho, že má váš vzťah iskru a je plný vášne. Aká je však skutočnosť? Je dobré si povedať svoj názor a dať najavo, že vás niečo trápi. Avšak, pokiaľ je hádka súčasťou takmer každej vašej bežnej konverzácie, niečo je zjavne v neporiadku. Nevyvolávajte za každú cenu konflikty a problémy sa snažte riešiť rozumne. 

 

Muž musí byť starší

 

Vek je len číslo. Už dávno neplatí názor, že vzťah funguje jedine vtedy, keď je muž starší ako žena. Pokiaľ vám to iskrí aj s mladším chlapom alebo staršou ženou, vek rozhodne nie je problém. Vyberte si partnera na základe jeho povahových čŕt a nie na základe toho, či je alebo nie je medzi vami nejaký ten rôčik rozdiel. 

 

Čím viac žiarli, tým ma má viac rád/rada

 

Je skvelé, keď sa zaujímate o to, s kým sa partner stretáva a trávi čas. Extrémna žiarlivosť však určite nie je cesta. V prípade žiarlivosti platí pravidlo – áno, ale s mierou. Vaša polovička by vám nemala byť ľahostajná, no prehnaná kontrola či výbušné reakcie smerujú váš vzťah do záhuby. 

 

Je dôležité spolu tráviť čo najviac času

 

Máte spoločné záujmy? Skvelé. Spoločné koníčky dokážu utužiť vzťah a sú pre každý pár skvelou skúsenosťou. Nie je však potrebné, aby ste boli na sebe nalepení 24/7. Ak máte aj nejakú svoju záľubu, ktorú s partnerom zdieľať nechcete, je to úplne v poriadku. Rovnako aj raz za čas vybehnúť na pivko s kamarátmi. 

 

Vášeň po čase vymizne

 

Takisto nie je pravda, že vášeň sa po čase vytratí. Je len na vás, ako dlho udržíte vo vzťahu iskru. Neprestaňte sa snažiť ani po rokoch a uvidíte, že vzťah vie byť vášnivý naozaj celé veky.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.