Blindr Blog
sk cz en
Piliere dokonalého vzťahu
31/01/2022 - 14:47

Chcete vedieť, ako si vybudovať dokonalý vzťah? Prečítajte si naše tipy.

Možno si myslíte, že máte vyhraté, ak ste našli dokonalú polovičku, ktorá o vás prejavila záujem. Vaša snaha končí a vy si môžete naplno užívať perfektne harmonický vzťah. Potom vás však dostihne tvrdá realita – začiatkom vzťahu vaša práca nekončí, práve naopak. Musíte začať poriadne makať. 

 

A aké sú piliere dokonalého vzťahu? Pokiaľ budete postupovať podľa týchto pravidiel, máte zaručene vyhraté. 

 

Buďte vždy úprimný

V dôležitých veciach neklamte – buďte úprimný. Samozrejme, každý z nás vypustí sem-tam do sveta nevinnú lož, no pokiaľ sa jedná o dôležité veci, dajte šancu pravde. Aj keď sa to niekedy ťažko počúva, a ešte ťažšie rozpráva, nech už vyvediete čokoľvek, nesnažte sa to zatajiť. 

 

Malé každodenné prekvapenia

Každý deň spravte nejakú drobnosť, ktorou môžete polovičku prekvapiť. Niekedy jej spravte kávu, inokedy ju vezmite do práce alebo jej nechajte milý odkaz. Toto sú maličkosti, ktorými okamžite zlepšíte deň a vyčaríte úsmev na tvári. 

 

Spoločné aktivity

Spravte si čas na seba a venujte sa nejakému hobby, a to spoločne. Môžete športovať, chodiť na kurz maľby, absolvovať prechádzky v prírode vo dvojici alebo sa spoločne učte variť. Ak nájdete niečo, čo vás oboch baví a napĺňa, utužíte si tým vzťah. 

 

Spoznávajte život toho druhého

Buďte súčasťou života vašej polovičky. Spoznajte jej kamarátov a rodinu, buďte v obraze o tom, ako a s kým trávi čas. Vďaka jej okoliu zistíte aj čo-to o tom, aká je a nebude mať problém sa začleniť do jej života. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.