Blindr Blog
sk cz en
Čo nenosiť na prvom rande? Ženy, na tieto outfity zabudnite!
25/10/2021 - 10:44

Niektoré kúsky oblečenia sú na rande úplne nevhodné. Ktoré sú to?

Je jasné, že móda je, rovnako ako napríklad umenie alebo krása, subjektívna vec. To, čo sa páči nám, sa nemusí zákonite páčiť nášmu partnerovi alebo najlepšej kamarátke. Okrem toho, každá žena je iná a každej pristane iný štýl či strih. 

 

Existujú však kúsky, ktorým by ste sa mali na rande vyhnúť. Poďme sa pozrieť na to, čo na rande NENOSIŤ.

 

Príliš vyzývavé oblečenie 

 

Je jasné, že aj na prvom rande chcete vyzerať dobre a neuveriteľne príťažlivo. Minisukňa, veľký výstrih či extrémne vysoké podpätky sú tiež jedna z možností, no nesnažte sa ich kombinovať všetky naraz. Pri extrémne vyzývavom outfite môžete vzbudiť nesprávny dojem, ktorý si môže každý chlapec vysvetliť po svojom. 

 

Špinavé alebo obnosené oblečenie

 

Chystáte sa niekde na prechádzku či na ľahký výlet do lesa? Ani náročnejší terén nie je ospravedlnenie pre staré a obnosené oblečenie. Na rande sa oblečte športovo, no vyhnite sa roztrhaným, špinavým či vypratým kúskom. 

 

Prehnane nahodená

 

Pri zostavovaní outfitu myslite na to, kde sa bude vaše rande odohrávať. Pokiaľ sa chystáte do kina, určite si na seba neberte trblietavé minišaty. Rovnako je to aj s make-upom a vlasmi. Pred prvým rande nie je nutné stráviť hodiny u kaderníčky alebo si dávať robiť profi make-up.

 

 

Príliš málo nahodená 

 

Podobne, ako v predošlom prípade, aj ležérny outfit môže pôsobiť smeišene, pokiaľ sa chystáte na nejakú nóbl akciu. Teplákové súpravy sú síce IN, no na romantickej večery v nóbl reštaurácii ňou zaručene nikoho neohúrite

 

Pri zostavovaní outfitu sa teda držte nasledujúcich pravidiel:

 

Vždy sa odrazte od toho, kam sa chystáte. 

Menej je niekedy viac. 

Buďte čistá a upravená. 

Nepreháňajte to s vlasmi a make-upom. 

Nesnažte sa pôsobiť príliš vyzývavo.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.