Blindr Blog
sk cz en
Falošné signály?
14/12/2017 - 18:36

Nezáleží na tom, či sme na neho narazili v bare počas nočného záťahu, alebo s ním denno –denne zdieľame úzky priestor vo výťahu. Nezaváži, či sme o ňom snívali vo svojej osamelej dušičke, alebo svojim náhlym výskytom prevrátil fungujúci vzťah hore nohami.

Väčšinou sú signály, ktorými muži dávajú najavo svoj záujem, ľahko čitateľné. Nemusíme sa ani priveľmi snažiť, aby sme to rozpoznali. Svieti im to na čele. Naozaj máloktorej žene nedocvakne, že po nej muž ide.  Avšak stáva sa, že niekedy si „príznaky záujmu“ vysvetľujeme mylne. Občas za signál záujmu považujeme to, čo v skutočnosti ani signálom nie je. Áno, ženská intuícia je síce dosť spoľahlivý dešifrovač, ale občas zlyhá. Najmä vtedy, keď sa nám na nose hompáľajú ružové okuliare a jednoducho sme sa rozhodli, že CHCEME, aby o nás javil záujem. Túžime po tom do tej miery, že strácame prepotrebný nadhľad a oklameme samy seba. A to potom dokážeme „vyčítať“ skryté vrúcne city k nám aj z toho, ako si mieša lyžičkou kávu.

Pri niektorých povahách je hranica medzi obyčajnými sympatiami, slušnou prívetivosťou a skutočným záujmom dosť nejednoznačná. Ťažko rozlíšiť, kedy je takáto osoba k nám len vľúdna, kedy k nám cíti úprimný priateľský vzťah a kedy nám naznačuje, že chce „niečo viac.“

Navyše, muži nám to svojim správaním neraz nijako neuľahčujú. Nevedia, ako nás šetrne „odpálkovať“ a naznačiť, že sme síce fajn, ale na zadok z nás nespadli. Ich vlažný záujem sa podpisuje pod značne „mätúce“ signály, ktoré si navzájom odporujú a nútia nás hodiny a hodiny premýšľať nad jeho pohnútkami.

Keď je muž z nejakej ženy totálne mimo, na 90% jej to dá najavo takým spôsobom, že o jeho záujme nebude možno ani na sekundu pochybovať. Nie je tu priestor na dohady – tie signály sú očividné. Nie je potrebné žiadne analyzovanie či hĺbkový rozbor. Ak je jeho správanie skôr váhavé, mätúce a vyvoláva vo vás potrebu analyzovať, zrejme si vami nie je taký istý(či chce vašu prítomnosť zakomponovať do svojho života). Sám je na vážkach, či si s vami niečo začať alebo nie, a takto za pochodu sa rozhoduje.


Zdroj:www.theguardian.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.