Blindr Blog
sk cz en
Čo NErobiť na prvom rande: Baby, po tomto vám chalan zaručene ujde
17/05/2021 - 16:45

Prvé rande je veľká vec, hlavne pre ženy. Tie sa vo veľkom stajlujú, pripravujú a majú veľké očakávania. Niekedy však vôbec nemyslia na to, že aj ony môžu niečo pokaziť.

Nie vždy je všetko chlapova chyba. Za nevydarené rande môže častokrát aj žena. Aké sú tie najčastejšie dôvody, pre ktoré vás chlapec nezavolá von druhýkrát?

Vždy  posledné slovo

Musíte mať vždy posledné slovo. Ba čo viac, na rande ste vyplytvali celú svoju slovnú zásobu, ktorú majú iní ľudia na celý týždeň. Dokážete polhodinu kecať o novom rúži a včerajšej ceste zo školy alebo práce. Jeho sa nespýtate absolútne nič.

Pretvárka naša každodenná

Rozhodli ste sa, že na rande prinesiete tú najlepšiu verziu vášho ja. Tá je veľmi športovo aktívna, stále číta a venuje sa rôznym zaujímavým aktivitám, na ktoré chcete muža zbaliť. Vaše aktivity však v skutočnosti pozostávajú z pozerania seriálov a fotenia nových selfie na sociálne siete. Buďte si isté, že muž túto pretvárku veľmi rýchlo prekukne.

Riešite veci, ktorým nerozumiete

Nikto učený z neba nespadol, no vy máte pocit, že ste výnimka. V každej téme sa cítite ako doma a zvesela prezentujete svoje nevyžiadané názory. V konečnom dôsledku je každému jasné, že o danej problematike neviete ani mäkké „f“.

Žiarlivka

Zdravá žiarlivosť nie je na škodu, no robiť scény na prvom rande sa rozhodne nevypláca. Ak svojimi zlostnými pohľadmi častujete každú „obdarenú ženu“, ktorá prejde okolo a zúrivo vrčíte na jeho kamošku, ktorú ste stretli v kaviarni, na druhé rande zabudnite.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.