Blindr Blog
sk cz en
Festival Slovenské hrady už v sobotu prinesie hudobné hviezdy na Červený Kameň
06/09/2017 - 08:55

Hviezdy slovenskej a českej populárnej hudby ako Richard Müller, IMT Smile, Olympic či Arakain s Luciou Bílou vystúpia už túto sobotu 9. septembra v hradnom areáli na Červenom Kameni.
Hviezdy slovenskej a českej populárnej hudby ako Richard Müller, IMT Smile, Olympic či Arakain s Luciou Bílou vystúpia už túto sobotu 9. septembra v hradnom areáli na Červenom Kameni. Postarajú sa tak o naozaj výnimočný záver hudobného leta na Slovensku. Letná séria Hrady CZ prichádza po úspešnej šnúre v Čechách a na Morave už po druhýkrát aj na Slovensko v podobe festivalu Slovenské hrady.
 
Okrem hudobného zážitku prináša návštevníkom aj možnosť spoznať našu históriu a to či už prehliadkou hradu Červený Kameň, zahrnutou v cene festivalovej vstupenky, alebo vo forme viacerých sprievodných podujatí a atrakcií. Atmosféru podujatia môžu dotvoriť v rámci karnevalovej súťaže svojimi maskami aj samotní návštevníci. 
 
Festivalový areál sa otvorí dopoludnia od 10:30 h a už o hodinu na to sa rozozvučia prvé tóny hudobných kapiel, ktoré sa predstavia na dvoch pripravených pódiách. Medzi prvými vystúpia víťazi internetového hlasovania o účasť na festivale, kapela Instinct, či talentovaná pesničkárka Mirka Miškechová. Nasledovať budú koncerty speváka Tomáša Klusa, kapely Bod Omylu, legendárneho Olympicu a potom i domácej skupiny Korben Dallas
 
 
 
Podvečerný program o 17:00 načne nezameniteľné spojenie Lucie Bílej a kapely Arakain, ktorých vystrieda raper Majk Spirit a neskôr i kapely Desmod, Zoči Voči, IMT Smile alebo ženská rocková kapela The AgonyVrcholom festivalového večera na Červenom Kameni bude po jedenástej hodine večer koncert Richarda Müllera.
 
 
 
 
 
Tak ako tradične na festivale České hrady, tak i na tých Slovenských organizátori tento rok naplánovali karneval. Každý kto príde v maske má istú odmenu. Oficiálne vyhlásenie masiek je vo večerných hodinách priamo na pódiu. A to nie je všetko! Do 17. 11. Bude prebiehať fotosúťaž, v ktorej výhrami sú skvelé ceny od partnerov festivalu. Stačí vyfotiť skvelú fotku na festivale a na http://sk.ceskeamoravskehrady.cz/sk/ ju jednoducho pridať do súťaže.
 
 
  
 
Súťažiť sa bude napríklad o fľašu írskej whiskey Tullamore Dew 12 rokov, fľašu Metaxi 12 Stars, ceny od pivovaru Staropramen, darčeky od Tullamore Dew a to čiapky, kšandy, tričká, darčeky od Metaxi a to náramky, tričká, tielka a ďalšie skvelé ceny.
 
Vstupenky na túto jedinečnú hudobnú rozlúčku s letom v unikátnom prostredí areálu hradu Červený Kameň sú stále k dispozícii. Prostredníctvom portálu Predpredaj.sk si ich môžete do piatka 8. septembra zabezpečiť za zvýhodnenú predpredajovú cenu 22 eur. V sobotu, priamo na mieste, sa budú vstupenky predávať za 25 eur.
 
Organizátori pripravili aj zvýhodnené ceny vstupného pre deti v sprievode rodičov či seniorov. Všetky dôležité informácie pre návštevníkov, ako aj aktuálne správy o účinkujúcich, sú dostupné na stránke: www.slovenske-hrady.sk
 
Vstupenky: predpredaj.sk
POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.