Blindr Blog
sk cz en
Kedy je ten správny čas na rozchod?
30/04/2020 - 19:51

Už to nie je to čo bývalo, no vy stále neviete, či je to ten pravý. Kedy je teda najlepší čas na rozchod?

Pokiaľ ste sem zablúdili, znamená to, že si so svojím partnerom už tak veľmi nerozumiete. Neviete však, či to máte ukončiť alebo počkať, či sa to vyjasní. Verím, že sa to medzi vami urovná a ak nie, aspoň zistíte, kedy je ten správny čas to ukončiť.

Keď sa nemáte o čom rozprávať

Ak konverzácia sa začína Ako sa máš a tým to aj končí. Bolo by nerozumné ostávať s človekom, s ktorým si nemáte čo povedať. Pokiaľ spolu nedokážete zdieľať vaše sny a ciele, nemá to zmysel.

Keď si už nedôverujete

Dôvera je základ vzťahu. Ak však vášmu partnerovi nemôže dôverovať či sa na neho spoľahnúť, váš vzťah rýchlo zanikne. V zdravom vzťahu sa dokážete pozhovárať o hocičom - a partner vás (takmer) vždy pochopí.

Keď klamete

Úprimnosť je ďalším pilierom vzťahu. Nebolo by dobré, keby ste svojmu partnerovi zakaždým klamali alebo zamlčali pravdu. Pre niekoho sú klamstvá už ako normálna konverzácia, no nie je to ok. Naučte sa vášmu partnerovi veriť a hovoriť pravdivo.

Keď to tak cítite

Posledným z týchto bodov je ten najhlavneší. Pokiaľ sa už vo vzťahu necítite dobre, je načase ho ukončiť. Možno už medzi vami vyprchala tá prvotná chémia a nadšenosť. Nezabudnite - s každým koncom začína nový začiatok. Ten partner proste nebol "ten pravý".

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.