Blindr Blog
sk cz en
Klame vás? Takto odhalíte podvodníka!
25/01/2022 - 12:45

Máte pocit, že vás váš partner klame? Takto ho okamžite odhalíte.

Úprimnosť je jedna z najdôležitejších vlastností, ktorá je základným kameňom každého vzťahu. Niekedy je to však vec, ktorá tam jednoducho chýba. Ako odhalíte, že vám niekto vo vzťahu klame? 

 

Všímajte si detaily

Vo všeobecnosti platí pravidlo, že pravda sa ukrýva v detailoch. Máte pocit, že jeden deň vám tvrdí niečo a druhý je zrazu časť príbehu úplne inak? Pravdepodobne si vymýšľa. Ak aj svoje stanovisko zmení po nejakom čase, môže ísť o klamstvo. Pravdu si totiž pamätáme lepšie a na jej zapamätanie nemusíme vykladať žiadne úsilie. Pri klamstve sa rozhodne viac zapotíme. 

 

Sled udalostí, ktorý nesedí

Išiel ku kamarátovi, ktorý však práve ten víkend dával foto z dovolenky? Pokiaľ udalosti, ktoré si môžete veľmi rýchlo overiť nesedia, niečo nie je v poriadku. Priamo sa ho opýtajte a uvidíte, ako zareaguje. 

 

Zamotáva sa

Do svojich klamstiev sa začína postupne zamotávať. Začína si vymýšľať stále viac a viac neuveriteľnejšie príbehy, len aby zakryl nejaké klamstvo. Tento prípad sa väčšinou stava vtedy, keď sa nejaké klamstvo prevalí a on nevie, ako z neho vykľučkovať. 

 

Kontrolné otázky

Dávajte kontrolné otázky po nejakom čase. Vypichnite nejakú časť z historky, ktorej neveríte a opýtajte sa ho na to po pár dňoch. Je jasné, že človek si nepamätá všetko, no jeho verzie by mali aspoň približne sedieť. 

 

Dajte na názor okolia

Kamošky vám tvrdia, že ho videli na párty s inou, zatiaľ čo on vám písal, ako si užíva filmový večer v postieľke? Dôverujte ľuďom, ktorí vás majú radi a záleží im na vás. Väčšinou sa vás nesnažia podraziť.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.