Blindr Blog
sk cz en
Letné horúčavy: Kam na dokonalé rande?
27/06/2022 - 14:02

Plánujete dokonalé letné rande? Prečítajte si, kam sa vybrať počas extrémnych horúčav.

Teplota vonku začína naberať extrémne rozmery. A v časoch, keď sa ručička na teplomere blíži na tropických 36°C sa nám nechce naozaj nič. 

 

Ak však chystáte nejaké “žhavé” rande neodkladajte ho, kým bude vonku lepšie počasie. Teplo môže trvať ešte naozaj dlho, a osoba na druhej strane nemusí byť o pár týždňov či mesiacov stále dostupná. Namiesto toho vymyslite nejaký kreatívny plán, ktorý objekt vášho záujmu poteší. A s tým vám veľmi radi pomôžeme.

Kam sa teda vybrať na rande počas leta? Prečítajte si naše tipy. 

 

Príjemný deň strávený pri vode

Choďte sa schladiť k vode. Navštíviť môžete kúpalisko, aqua park či miestne jazero, kde si zaručene poriadne oddýchnete vybavení chladeným drinkom a plavkami. Vyberte nejaké pekné miesto, ktoré nie je preplnené ľuďmi a myslite aj na to, aby ste mali v okolí príjemný chládok v prípade veľkého tepla. Na takomto mieste môžete klábosiť, smiať sa, vyšantiť sa v chladnej vode a týmto spôsobom si vyplniť celý deň. 

 

Niečo dobré pod zub 

Už takmer každá reštaurácia je vybavená klimatizáciou. Nedajte sa preto odradiť ani počas veľkého tepla a vyberte sa na obed či večeru do vašej obľúbenej reštaurácie. Dajte si niečo ľahké, čo nezaťaží žalúdok, a pokiaľ na jedlo nemáte chuť, skúste nejaký dobrý drink či chladenú Kofolu. 

 

Až keď slnko zapadne

Leto je ideálna príležitosť na rande v neskorších hodinách. Vonku zrazu všetko stíchne a ostane neuveriteľne príjemne na večernú prechádzku. Môžete si dať okruh po meste, ísť popri rieke alebo sa vybrať na nejaké netradičné miesto. 

 

Pod korunami stromov

Viete, kde je v lete najlepšie? V lese. Lesné prechádzky či nenáročný výlet do prírody vás okamžite zabaví a zaručí, že vám nebude také teplo ako uprostred betónovej džungle. Peši alebo na bicykloch – rozhodnutie je len na vás.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.