Blindr Blog
sk cz en
Prečo hľadáme partnera?
21/11/2018 - 23:14

Už od detstva sa ľudia snažia hľadať si priateľstvá s rovnakým, alebo opačným pohlavím. Tieto priateľstvá niekedy prerastú do niečo vážnejšieho. Prečo vlastne máme potrebu hľadať si partnera? Túžime len po milostných hrách, alebo je za tým niečo viac?

Každý človek túži po blízkosti druhého človeka, či už to prizná, alebo nie. Vychádza to z toho, že človek je tvor spoločenský. Niektorí ľudia si myslia, že im je lepšie osamote, ale to je pravdepodobne preto, že nenašli svoju spriaznenú dušu. Túžba po partnerovi môže mať viacero dôvodov.

Potreba založiť si rodinu

Najmä u žien sa v istom veku, začnú prejavovať materské pudy, ktoré nútia ženu zaobstarať si taký život, aby mohli mať čo najskôr dieťa. U každej ženy sa tento pud začne prejavovať v inom veku, u niektorých to ani nenastane, alebo si to nepriznajú.

Vtedy sa žena snaží nájsť muža, ktorý by vyhovoval jej prísnym kritériám. Čím tento materský pud silnie, tým sa kritéria znižujú. Samozrejme nie každá žena si hľadá muža len preto, aby s ním mala deti.

Túžba po dobrodružstve

Keď ste dobrodružná duša a máte radi spoločnosť, tak je celkom prirodzené, že si budete hľadať partnera, ktorý má rovnaké záujmy ako vy a bude za každú srandu. Či už je to cestovanie po celom svete, adrenalínové športy, skúšanie nových jedál, alebo akrobatické kúsky v posteli.

Partner pre niektorých ľudí je niekto, kto nepovie nie na hocijakú zábavu.

Peniaze

Nie je to vôbec také prekvapivé, keď si niekto hľadá partnera, len kvôli peniazom. Často sa dajú vidieť krásne ženy zo staršími mužmi a opačne. Taktiež si bohatí a úspešní muži, hľadajú atraktívne ženy.

Samozrejme, že za tým môže byť láska, ale väčšinou je tam len túžba po tom, aby bola dotyčná osoba v živote zabezpečená, nemusela nikdy pracovať a mohla si len užívať partnerove peniaze.

Láska

A niekedy to človek neplánuje a zrazu to príde. Žijete si svoj život a zrazu sa zjaví ten pravý partner. Sadnete si spolu povahovo, máte rovnaké záujmy a rovnaké plány do budúcnosti.

Či už sú vaše dôvody akékoľvek, tak je úplne jasné, že každý si zaslúži tú pravú lásku. Hľadať sa dá predsa kdekoľvek.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.