Blindr Blog
sk cz en
Sex na treťom rande?
31/01/2019 - 21:26

Ste na rande a cítite sa fajn. Prichádza ďalšia schôdzka ste celý v napätí, ako dopadne. Potom prichádza tretie rande a vy teraz neviete, čo máte očakávať. Čo očakáva ten druhý a čo je vlastne zaužívané na rande, keď sa stretávate už nejaký ten čas.

Niektoré stereotypne zaužívané pravidlá môžu niekomu vyhovovať a niekomu zas naháňať hrôzu. Nie každý sa chce s tým druhým vyspať už na tretej schôdzke, ale ako dať vlastne najavo, čo chceme a čo nie, aby sme nevyzneli trápne, unáhlene, alebo naopak frigidne?

Komunikácia

Ľudia, ktorí pochodili už nejedno rande sa vedia v týchto veciach obracať a jasne vedia dať najavo čo áno a čo nie. Ak ale s randením iba začínate, môžete sa cítiť trápne, keď nie ste na niektoré veci ešte pripravení. Najdôležitejšia je komunikácia. Snažte sa jasne a čo najrýchlejšie povedať, čo chcete a čo potrebujete.

Keď je pre vás sex na treťom rande skoro, treba to dať najavo, lebo nikdy neviete, čo druhá osoba čaká. AK naopak je pre vás normálne, že sex príde už na prvom rande, taktiež to treba s dotyčnou osobou prebrať už predtým, nech obidve osoby vedia, či sú na jednej vlne.

Komunikácia sa týka samozrejme aj iných vecí. Ak zistíte, že je pre vás prirodzené vyjadriť svoje túžby a obavy práve tejto osobe, môžete si byť istí, že tento vzťah bude mať budúcnosť.

Reč tela

Ak v komunikácii nie ste až tak dobrí, vyskúšajte reč tela. Takáto komunikácia je veľmi jednoduchá a dá sa z nej niekedy zistiť viac, ako zo slov. Letmé dotyky, hranie sa s vlasmi, špúlenie perí u žien, ale časté chichotanie sa prezrádza veľa. Osoba, ktorá prejavuje takúto reč tela, má isto nejaký cieľ, ktorý veľmi ľahko môže skončiť v posteli.

Ak naopak má vaše rande stále nervózne pohyby, pozerá sa na hodinky, má zovreté ruky, alebo si podopiera hlavu, pravdepodobne nemá o nič viac, ako rozhovor záujem, alebo je pre túto osobu vaše rande nesmierne nudné.

Ani vtedy nič nie je stratené a môžete sa snažiť zaujať, aj keď to môže vyzerať beznádejne.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.