Blindr Blog
sk cz en
Témy, ktoré sú na prvom rande TABU: Baby, toto rozhodne nespomínajte!
31/05/2021 - 09:31

Chystáte sa na prvom rande a chcete, aby dopadlo naozaj dobre? Pripravili sme pre vás zoznam tém, ktorým by ste sa mali vyhnúť.

Aj nezáväzná konverzácia na prvom rande sa môže veľmi rýchlo zvrtnúť a spôsobí, že vám chlapec už nezavolá. Dôvod je jednoduchý – môžu za to témy, o ktorých sa muži bavia naozaj neradi. A špeciálne na prvom rande. 

 

  1. Vaši ex

Nie je nič zlé na tom, keď so svojim novým objektom zdieľate nejaké detaily z predchádzajúcich vzťahov. Hodinový rozhovor o vašom bývalom však rozhodne nie je hlavná téma, o ktorej by ste sa mali baviť. Myslite na to, že nie všetky podrobnosti druhú osobu zaujímajú, chce ich počuť a skúste sa vžiť do opačnej situácie. Ako by ste zareagovali, keby takto rozpráva on?

 

  1. Vaše nedosatky

Nikto nie je dokonalý a je úplne jasné, že nie ste so všetkým spokojná. Upozorňovať však na to rozhodne nemusíte. Chlapec, ktorý vás vidí po prvý krát rozhodne nerieši to, že máte troška väčší nos alebo rozštiepené končeky vlasov. Vníma vás ako celok a maličkosti rozhodne nerieši. 

 

  1. Vaše divoké zážitky

Pred dvoma rokmi ste boli na epickej žúrke z ktorej máte veľa zážitkov, ale málo spomienok? Určite je fajn spomenúť nejaké zábavné udalosti, no rozprávať stále len o párty a alkohole vám rozhodne nepridáva na atraktivite. 

 

  1. Názory na témy, ktorým nerozumiete 

Je fajn vyznať sa v umení, politike alebo športe. Rovnako je skvelé mať na takéto veci názor a vedieť ho prezentovať. Ak však nemáte o danej téme ani šajn, nesnažte sa zbytočne pôsobiť múdro. V konečnom dôsledku by ste si iba uškodili. 

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.