Blindr Blog
sk cz en
Toto pri sexe nehovorte!
16/03/2018 - 20:42

Dopady slov počas milovania sú omnoho silnejšie, ako keď sa s partnerom chytíte v rutinnej hádke. Riskujete od straty chuti na sex, erekcie, až po rozchod naozaj všetko.

1.      Neprestávaj!
Vydrž, pokračuj, ešte chvíľu. Síce si želáte, aby ešte neprestával, ale rozhodne to nie sú slová, ktoré by chcel partner počuť. Najmä nie v momente, keď už stojí nezvratne pred vyvrcholením. Partner nikdy neprestane, kým môže a v opačnom prípade ho nezastaví ani vaša výzva. Iba mu tým nepriamo budete pripomínať, že je neschopný vás uspokojiť.

2.      Otázky
Akékoľvek. Partner priveľmi nesrší optimizmom, ak sa ho pýtate, či postupujete pri milovaní správne. Vonkoncom ale neznesie, ak mu počas jeho snaženia kladiete otázky, či je dobre zastreté, niekto neklope, alebo sa mu tiež zdá, že zvoní telefón. Pár takýchto prešľapoch si miesto milovania si radšej pustí film a vás postaví do polohy strážnika, ktorá so sexom nemá ale nič spoločné.

3.      Fuj!
Spotené telo nie je dvakrát príjemné a rovnako nemusíte nájsť zaľúbenie ani v mužovom semene. Slová znechutenia sú pre malé deti a nie dospelákov, ktorí sa rozhodli žiť pohlavným životom. Všetko za čo by ste inokedy krútili nosom, je v posteli tabu. Vaše prejavy nechute môžu partnerovi vziať vietor z plachiet vášne.

4.      Posnaž sa!
Chcete ho síce povzbudiť, ale týmto slovníkom ho len zadupete hlboko do zeme. Každý chlap robí v posteli čo môže a ak mu sily na vás nestačia, treba vymeniť milenca, alebo mu vysvetliť, kde robí zásadnú chybu. Povzbudzovaním a vyhadzovaním na oči, že by mal byť výkonnejší, ešte žiadna žena neuspela.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.