Blindr Blog
sk cz en
Turiec Fest 2017 v Martine
24/05/2017 - 15:00

Legenda českej metalovej scény, kapela ARAKAIN a najpopulárnejšia česká speváčka Lucie Bíla, sa v lete 2017 znova spoja a vystúpia na Slovensku v martinskom amfiteátri.

ARAKAIN & LUCIE BÍLA ZAHRAJÚ V AMFIKU

Legenda českej metalovej scény, kapela ARAKAIN a najpopulárnejšia česká speváčka Lucie Bíla, sa v lete 2017 znova spoja a vystúpia na Slovensku v martinskom amfiteátri (Žilinský kraj) v rámci bonusového dňa Turiec Festu 2017! Pôjde o najväčší koncert spomínanej zostavy v roku 2017 na Slovensku.

Organizátori podujatia Turiec Fest sa rozhodli ponúknuť návštevníkom niečo nové a veľkolepé, čo určite zostava ARAKAIN & Lucie Bíla je. Návštevníci podujatia si budú môcť počas víkendu 24-25.6.2017 vychutnať v priestoroch martinského amfiteátra  kvalitné slovenské kapely ako HEX, Heľenine oči, Slobodná Európa, The Paranoid, Karpina, Rock Reunion, Bod mylu, Mad Frequency a českú legendárnu zostavu ARAKAIN & Lucie Bíla, ktorá oslávi 35 rokov pôsobenia na scéne aj u nás v Turci.

Nedeľný program kde vystúpi aj legendárna česká kapela bude patriť predovšetkým všetkým fanúšikom metalovej muziky. Predskokanmi hlavnej hviezdy programu bude miestna martinská kapela Eufory, ktorá predvedie svoju dynamicku power-metalovú šou. Tak isto veľkú dávku kvalitnej muziky predstavia aj kapely Anthology Caliber X.

Nenechajte si ujsť túto udalosť. Príďte na podujatie a zažite víkend plný kvalitnej hudby a pestrého sprievodného programu. Viac informácii o podujatí nájdete na www.turiecfest.skalebo na facebookovej stránke podujatie Turiec Fest.

Viac informácii :
www.turiecfest.sk
www.facebook.com/TuriecFest
www.instagram.com/turiecfest

Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.