Blindr Blog
sk cz en
Vzťah s dobrým kamarátom?
05/01/2018 - 16:53

Poznáte sa roky, predsa ste naňho ako na partnera nikdy nepomysleli. Až teraz...

Po prvé – oschych pri intímnostiach. Iste, skočiť do postele keď máte obaja v sebe pár pohárikov je oveĺa ľahšie, ako sa k tomuto kroku odhodlať v triezvom stave. Vyzliecť sa a ľahnúť si do postele a následný sex s niekým, koho tak dlho poznáte, ale v celkom inej rovine… Nie je ľahké prekonať počiatočné obavy ani hanblivosť.

Od začiatku vie o vás všetko – to môže byť výhoda a naopak, aj veľký problém. Napríklad ste mu zavesili na nos, ako ste pár razy podviedli partnera s kolegom v práci. Či čokoľvek iné, čo teraz môže visieť vo vzduchu, keď príde na prvú hádku či konflikt. Iste, ide o nový vzťah a staré chyby nemusíte opakovať. Minulosť vás však môže prenasledovať intenzívnejšie ako vo vzťahu s celkom novým mužom.

Aj vy dobre poznáte jeho nedostatky. Čo s tým? Budete v strehu? Budete ich ignorovať? Najťažšie je, že vzhľadom na čas viete, že sa ich nedokáže zbaviť. Novej žene po jeho boku by ešte mohol sľubovať hory-doly, vám ale nie. Okamžite spolu „nabehnete“ na realitu a tá nemusí byť vždy taká, akú od vzťahu vyžadujete.

Iskrenie medzi vami je o čosi slabšie. Ide o pomaly sa rozbiehajúcu lásku, čo však nemusí byť na škodu. Na druhej strane ale zrejme preskočíte štádium šialenej zamilovanosti, kedy ste šťastím bez seba as skáčete meter od zeme. Táto láska bude o čosi menej blázivá. Ale môže vydržať oveĺa dlhšie.

 

Zdroj: www.rd.com

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.