Blindr Blog
sk cz en
Zmeny vo vzťahu: Ako opätovne posilniť puto?
22/01/2024 - 16:06

Prechádzate aj vy nejakou dôležitou zmenou a nechcete, aby to malo negatívny dopad na váš vzťah? Prečítajte si naše tipy!

Čas od času sa v našom vzťahu stretávame s obdobím zmien. Či už ide o nové fázy života, kariérne posuny alebo osobné transformácie – to všetko ovplyvňuje aj fungovanie v páre. A teda nie každý pár sa s nimi dokáže správne vysporiadať.

Prechádzate aj vy nejakou dôležitou zmenou a nechcete, aby to malo negatívny dopad na váš vzťah? Prečítajte si naše tipy!

 

Otvorený dialóg

Začnite otvorenú konverzáciu o svojich cieľoch, snoch a obavách. Úprimný dialóg je mostom k porozumeniu, a to aj v obdobiach zmien, ktoré môžu zmeniť vzťahovú dynamiku.

 

Podpora a empatia

Ak jeden z partnerov prechádza ťažkým obdobím, empatia a prejavy podpory sú rozhodujúce. Choďte si navzájom v ústrety a poskytnite emocionálnu oporu.

 

Spoločné ciele

Znovu si nastavte spoločné ciele. Či už je to plánovanie spoločnej dovolenky, spoločný koníček alebo veci, ktoré ovplyvňujú váš každodenný život.

 

Oslava malých momentov

V období zmien sa môže stať, že prehliadneme drobnosti a malé úspechy. Oslavujte víťazstvá a radosti spolu. Vďaka tomu sa aj z obyčajného dňa stane výnimočný.

 

Pochopte zmenu

Ak sa meníte vy alebo váš partner, naučte sa o tejto zmene viac. Prečo nastala? Ako to vplýva na mňa a môjho partnera? Má to dopad na naše fungovanie a vzťah? Keď si zodpoviete otázky Prečo a Ako, bude pre vás jednoduchšie zaujať stanovisko.

 

Čas na seba a na vzťah

Nechajte si dostatok času pre seba, ale aj pre vzťah. Niekedy je dôležité vedieť, kedy potrebujete prejsť zmenami sami, a kedy potrebujete byť spolu.

POZNEJ CO JE POD MASKOU...
Jak se říká, nesuď knihu podle obalu. Poznej to, co je opravdu důležité. Poznej charakter! Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Blindr je seznamovací sociální síť s jedinečnou možností seznámit se přes online rande na slepo.
Chci to vyzkoušet
Komentáře
Doporučujeme

Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.