Blindr Blog
sk cz en
4 zlozvyky, ktoré ženy na mužoch nenávidia

Aké zlozvyky z vás robia menej príťažlivého pre nežné pohlavie? Prečítajte si, čo ženy považujú za jasné no-go.

Zlozvyky. Každý z nás ich má. Niektoré priznáme otvorene, iné zahanbene tajíme pred očami verejnosti. Keď sa však dostanete do vzťahu, aj tie skryté často vyplávajú na povrch. Ktoré z nich sú pre ženy absolútne neprežiteľné? 

 

  1. Obhrýzanie nechtov 

Je vedecky dokázané, že nechty sú liaheň bacilov a baktérií. Ani to však mnohých z nás neodradí, aby sme ich dávali do úst pri každej vypätej situácii. Aj napriek tomu, že tento zlozvyk postihuje obe pohlavia, ženy sa snažia ako-tak udržať si peknú manikúru. V prípade mužov je to však komplikovanejšie. 

 

Práve obhryzené nechty sú jedna z vecí, ktoré privádzajú ženy do nepríčetnosti. V blízkosti vašej partnerky (alebo budúcej partnerky) sa preto radšej zabavte niečim iným. 

 

  1. Špinavé veci všade po byte 

Ponožky, ktoré netrafili do koša, špinavé trenky vedľa postele, tričko s mastnými škvrnami od 5 druhov omáčok… Aj takto môže vyzerať realita spolužitia s mužom. Nikto však nemá rád “špindírov”, a tobôž nie v prípade, keď takúto scenériu zbadáte na prvom rande. 

 

  1. Pivo namiesto večere 

Nie je nič zlé na tom zabaviť sa, dať si príležitostne pivo či nejaký drink. Pokiaľ je však u vás alkohol na dennom poriadku, žiadnu schopnú dámu neoslovíte. Každodenné popíjanie možno nie je problém teraz, no v budúcnosti môže byť. Pre väčšinu žien je to veľká červená blikajúca siréna, ktorá im dáva jasne najavo, že si s vami nemajú nič začínať. 

 

  1. Dlhé vyspávanie

Vyspať sa do ružova je super a niekedy naozaj potrebujeme deň strávený v posteli. Ak sa však z toho stane rutina, uvedomíte si, že väčšinu života strávite v posteli alebo na gauči a to bez toho, aby ste mali nejaké zaujímavé koníčky. Ženy majú rady mužov, ktorí robia to, čo ich baví a chcu sa niečomu venovať. 

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.