Blindr Blog
sk cz en
Chceš si byť istý, že sa nenakazíš? Choď na Blindr!

Chceš mať absolútnu záruku, že sa nenakazíš? Navštív sociálnu sieť Blindr, kde všetci zodpovední používatelia nosia ochranu.

Vieme, že situácia vo svete, ale aj u nás, sa dostala na nečakanú úroveň. Avšak veríme, že boj proti koronavírusu zvládneme jedine vtedy, ak začneme od seba.

Chceme sa preto maximálne chrániť a k tomu vyzývame aj teba. Pokiaľ to nie je nevyhnutné, zostaň doma, staň sa hrdinom a zachraňuj svet z pohodlia gauča. Zabaviť sa môžeš na Blindri, kde naozaj nákaza nehrozí.  Aby sme si boli istí, že sú všetci registrovaní používatelia v bezpečí, dali sme každému symbolické rúško zadarmo. Nájsť ho môžeš pri svojej profilovej fotke. Týmto milým gestom chceme aj my podporiť iniciatívu Som Doma a Rúško nieje hanba.

Výhodu Blindru je, že sa nemusíš obmedzovať naozaj v ničom. Môžeš hľadať lásku, pobavenie, spoznávať nových ľudí, jednoducho robiť všetko tak, ako doteraz. Ak budeš zodpovedný, o chvíľu sa môžete stretnúť aj naživo. A na hrdinov teraz všetci letia...

 

Ty ešte niesi na Blindri?

ZAREGISTRUJ SA ZADARMO

 

Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.