Blindr Blog
sk cz en
Čo NErobiť na prvom rande? Chlapci, tomuto sa vyhýbajte!

Chystáte sa vziať ju na prvé rande? Poďme sa pozrieť na tie najmenej vhodné scenáre, ktorými si určite nepomôžete.

Čo ženy dokáže naozaj odradiť? Tieto činnosti či formy správania sú pre väčšinu báb no-go.

Problémy s platením

Už dávno nie je pravidlo, že muž musí zacvakať za včeru, zákusok a drinky pre dvoch. Je v poriadku, ak požiadate babu o rozdelenie účtu na polovicu. Nenechávajte ju však, aby platila aj za vás. Muži, ktorí sa hneď na prvom rande nechajú „vydržiavať“ to málokedy dotiahnú do toho druhého.

Žiadne slušné spôsoby

Hovorí sa, že ženy milujú drsných mužov. Troška akcie a adrenalínu, samozrejme, neuškodí, no pokiaľ sa chlap na verejnosti nevie správať, je to hotová katastrofa. Buďte milý k čašníčke, otvorte jej dvere a nesprávajte sa prehnane vulgárne.

Osobný priestor v nedohľadne

Ste s ňou 5 minút a už sa na ňu nepredstaviteľne lepíte. Správate sa k nej ako k svojej priateľke, a to bez toho, aby vás zaujímalo, čo si o tom myslí ona. Je jasné, že prvá iskra môže preskočiť už na začiatku stretnutia, no ženy väčšinou potrebujú čas na dôležité rozhodnutie.

Bez názoru

Na každú otázku odpovedáte „neviem“ a nechávate všetko na ňu. Ona musí vymyslieť, kam pôjdete, čo budete robiť, akú večeru si dáte a kedy bude ďalšie stretnutie. Ukážte trošku rozhodnosti a buďte vodcom vášho večera. Dáma, ktorú ste si vybrali, to zaručene ocení.

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.