Blindr Blog
sk cz en
Floopy - Kozmetika, dojčenské potreby, pleťové masky

Regeneračné masky na tvár, ruky a nechty. Spevňujúce, vyživujúce, detoxikačné masky. Kozmetika a dojčenké potreby pre mamičky. Toto všetko a ešte viac nájdete v obchode Floopy.sk

Internetový obchod Floopy.sk začal svoju prevádzku za účelom predaja kvalitnej kozmetiky a produktov vyrobených v Nemecku, Španielsku a Švédsku.

Nájdete u nás veľké množstvo dojčenského tovaru značky MAM, ktorá už 40 rokov vyvíja pre deti produkty s jedinečným dizajnom a špičkovými funkciami. Produkty sú výsledkom intenzívnej spolupráce medzi odborníkmi z medicínskej, výskumníckej a technologickej oblasti.

 

 

Nemeckú značku Kneipp, ktorá už viac ako 125 rokov prináša na trh prírodné produkty vysokej kvality.

 

 

Švédsku značku Salvequick, ktorá je lídrom na trhu vo výrobe náplastí a prakticky všeobecným názvom pre náplasti v mnohých krajinách, najmä v Európe.

 

  

 

 

Iroha Nature, ktorá je vždy v popredí trendu a dodržiavania vysokých štandardov kvality, ponúka súčasnej žene rad kozmetických výrobkov, najmä tkanivových masiek, zlupovacích masiek a iných výrobkov.

 

 

Sebamed, ktorý je určený pre citlivú a problémovú pokožku so sklonom k vysychaniu, resp. podráždeniu. A Sebamed Baby, ktorý je určený pre citlivú a jemnú pokožku bábätiek. Spoločným znakom všetkých produktov Sebamed je ich mierne kyslá hodnota pH 5,5, zhodná s pH hodnotou prirodzeného ochranného plášťa pokožky.

 

 

Spokojnosť našich zákazníkov je pre nás prvoradá a preto pristupujeme ku každej objednávke zodpovedne a vždy s maximálnym nasadením. Svojím zákazníkom nezabúdame ku každej objednávke pribaliť aj malý darček ako poďakovanie. Neváhajte a navštívte nás na Floopy.sk.

Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.