Blindr Blog
sk cz en
Internetová udalosť začiatku roka 2018

Pre niekoho nová príležitosť, pre iného podvod alebo zbytočná aktivita. To je práve dôvod, prečo sa v Čechách a na Slovensku šíria rôzne fámy a skreslené informácie ohľadom možnosti zarábania na Internete. Aby som vyvrátil fámy a nepresné informácie, pripravil som knihu s názvom "Najťažšie je zarobiť prvý milión".

O čom je kniha?

Kniha dopodrobna vysvetľuje základné predpoklady a princípy zarábania na iternete, popisuje používané názvoslovie a praktické využitie. Kniha nie je určená iba ľudom, ktorí sa chcú naučiť zarábať na Internete, ale ešte užitočnejšia môže byť pre firmy, ktoré už majú zabehnutý biznis a potrebujú získavať nových klientov.

Prečo sa volá "Najťažšie je zarobiť prvý milión?"

Názov je trochu provokatívny, ale základným motívom je ZAČAŤ. Chopiť sa príležitostí, ktoré existujú okolo nás a nečakajú, až sa niekto prebudí. Príležitosti prichádzajú a odchádzajú.

 

 

Každý marketer vie, že ťažšie je zarobiť možno prvých 100.000€ ako milión. Keď totiž už máte systém, ktorý funguje, tak sa jednoduchým kopírovaním systému môžete dopracovať k veľkým sumám.

Spracovanie knihy

V súčasti sú vydávané prvé kapitoly vo forme eBooku a sú bezplatne k dispozícii na stiahnutie. V prípade záujmu bude kniha vydaná aj v tlačenej podobe.

Tu je ukážka vnútra knihy

 

 

Koľkokrát sa vám v živote stalo, že ste neľúbili nejaké jedlo už len zo zásady a niekto vás prinútil, aby ste ho ochutnali? A zrazu nebolo až také zlé, zrazu vám začalo chutiť. Možno takto je to aj s možnosťou zarábania na Internete. Nemáte ho radi, lebo ste možno počuli nejaké negatívne komentáre.

Ale ochutnajte ho. Prečítajte si aspoň začiatok knihy a uvidíte, či je to pre vás alebo nie...

Viac na: "Najťažšie je zarobiť prvý milión?"

Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.