Blindr Blog
sk cz en
Láska z dovolenky

Našli ste na dovolenke letnú lásku? Prečítajte si, ako postupovať.

Nájsť spriaznenú dušu nie je v tomto svete úplne jednoduché. Možno sa nachádza vo vašom meste, na vašej ulici alebo do konca vo vašom vchode, no vo väčšine prípadoch je pravdepodobnejšie, že ju budete musieť hľadať. 

 

Jedným z miest, kde môžete nájsť toho pravého alebo tú pravú je dovolenka. V tomto prípade je to však ešte o niečo komplikovanejšie. Na dovolenke ostávame spravidla iba pár dní, a preto sa môže veľmi rýchlo stať, že tú osobu, ktorá nám ukradla srdiečko, už nikdy neuvidíme. 

 

Chcete sa ešte stretnúť? Prečítajte si naše rady.

 

Ujasnite si, čo od toho očakávate 

V prvom rade si ujasnite, ako na tom ste a čo od toho očakávate. Bol to pre vás iba letný flirt, náhodná známosť alebo máte naozaj pocit, že by ste s vašou letnou láskou dokázali tráviť viac času? Pokiaľ išlo iba o nezáväzné stretávanie, s dovolenky pokojne odíďte s dobrým pocitom a peknými spomienkami. Ak však máte pocit, že to pre vás znamená niečo viac, snažte sa o ďalšie stretnutie. 

 

Zistite čo najviac

Snažte sa o svojej láske zistiť čo najviac. Odkiaľ pochádza, ako to vníma a či má doma nejaký vážnejší vzťah. Pokiaľ je z rovnakej krajiny, opätovné stretnutie by nemalo byť až také zložité. Za svojou spriaznenou dušou sa môžete kedykoľvek dopraviť autom, vlakom alebo autobusom. 

 

Vypýtajte si kontakt

Dajte si záležať na tom, aby ste sa mali ako skontaktovať. Vypýtajte si číslo alebo Instagram, vďaka čomu bude komunikácia výrazne jednoduchšia. Osud je super, no niekedy mu treba predsa len troška dopomôcť.

FIND OUT WHAT'S UNDER THE MASK...
As they say, do not judge the book by the cover. Reveal what is really important. Reveal the character! Meet people, new friends and love, first even without seeing each other's face. Blindr is a social and dating network with a unique opportunity to meet via online blind date.
I want to try it out
Recommended
Comments
Recommended

This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.